12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bodrog
www.bodrog.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Sütő Ervinné E-mail: onkormanyzat@bodrog.hu
 Telefon: +36-82 489-071 Fax: +36-82 589-044
sétáló utca, városkép,    templom

 sétáló utca, városkép
 

Bodrog település

Cím: 7439 Bodrog
Link: www.bodrog.hu

Bodrog történelmi emlékhelyeket őrző falu, melyet Budapestről Fonyód–Balatonboglár felől, valamint Marcali irányából, illetve a megyeszékhely; Kaposvár felől lehet megközelíteni. A település Belső-Somogy és Külső-Somogy határán helyezkedik el a 6706. sz. Hetes–Osztopán közti kisforgalmi összekötő út mentén. Rendezett, nyugodt kisközség. Az észak-déli irányban hosszan elnyúló település főutcájából három rövidebb utca nyílik. Lakosainak száma jelenleg 440 fő.
 templom
 

Római katolikus templom - Bodrog

Cím: 7439 Bodrog, Kossuth Lajos utca

2005. szeptember 18-án a „Bodrogi Búcsú” alkalmából Balás Béla Megyéspüspök ünnepélyes keretek között lerakta az új templom alapkövét, az ünnepségre Bodrogról elszármazottak is meghívást kaptak. Az anyagi források 2/3-ad részét a Püspökség biztosította, 1/3-ad részét az alapítvány gyűjtötte. Úr segítségével, és öt év kemény munkájával elkészülhetett szép templomunk. 2010. szeptember 12-én a „BODROGI BÚCSÚ” napján szentelte fel Nagy Vendel Gazdasági Helynök Úr.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner