12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zengővárkony
zengovarkony.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ördög Béla János E-mail: pmhivatal@zengovarkony.hu
 Telefon: +36-72 466 158 Fax:
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Berta János álladó kiállítása - Zengővárkony

Telefon szám: +36-72/465-633
Kapcsolattartó személy: Berta János
Cím: 7720 Zengővárkony Arany János u. 113

         
         
Berta János álladó kiállításanak a régi Bognár malom ad helyet, amely már a 17. században vízjoggal rendelkezett. A volt gazdasági épület részében található az alkotó állandó kiállítása, ahol a különféle nemes fából (ledícsia, habos kőris, tölgy, selyemakác, tiszafa) és gyümölcsfából (dió, cseresznye, körte, szilva) készített használati és ajándéktárgyak tekinthetők meg. Láthatók különféle tálak, étkező készletek, kupák, bonbinierek, virágtartók, faliórák, játékok. Lekerekített, kézbe simuló formái a finnugor népek ősi formavilágával rokoníthatók. Valamennyi tárgya a Képző és Iparművészeti Lektorátus által minősített alkotás.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner