12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tápiószele
www.tapioszele.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dobos Imre György E-mail: onkormanyzat@tapioszele.hu
 Telefon: 0036-53 787-000 Fax: 0036-53 787-013
népi kézművesség

 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Berényiné Szilády Sarolta fafaragó kiállítása

Telefon szám: +36-53 380-157
Kapcsolattartó személy: Gócsáné Dr. Móró Csilla
Cím: 2766 Tápiószele, Múzeum út 13.
Link: www.blaskovichmuzeum.hu

         
         
A múzeumbaráti kör által kialakított kiállításon 2001-től látható a „Magyar nép élete és történelme faképeken című tárlat. Fareliefek örökítik meg a falusi élet mindennapjait és a magyar nép történelmének fontos jeleneteit. Az országban egyedülálló módon faragta fába Arany János költeményeit, verseit, balladáit, a Csaba-trilógia epizódjait. Az alkotások harmadik csoportját a fának megszemélyesítése során létrejött művek alkotják, így jöttek létre a faapók, fatündérek, faálmok világa. A kiállítás a kiállítása a tápiószelei múzeumban tekinthető meg.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner