12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Villány
www.villany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: TAKÁTS GYULA E-mail: varoshaza@villany.hu
 Telefon: +36-72-592-930 Fax: +36-72-492-005
szálláshely

 szálláshely
 

Bella Vendégház   Info

Telefon szám: +36/20-369-4222
Fax szám: +36/72-492-695
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bella Petra
Cím: 7771 Palkonya Fő utca 63/b

         
         
Palkonya a Villányi-hegység északkeleti végén található, egyutcás falu. Szeretettel várjuk Önt és kedves családját, nyugodt gyermekbarát környezetben, a világörökség részét képező ”palkonyai pincesor”-tól néhány méterre található Bella Vendégház-ban. Sétára, horgászatra invitáló tópart, hatalmas panorámás udvar medencével, bográcsozó hellyel, kemencével, grillezővel, pincével, játszótérrel várja a nyugalomra vágyókat. Az aktív pihenésre vágyóknak pedig kerékpározási és kirándulási lehetőséget biztosít a Három folyó túraútvonal. Vadászati lehetőség van a környező erdőkben. Nagy kerékpározások és kirándulások után üdítően hat az esti borozgatás, beszélgetés a filagóriában, a kivilágított medence parton, a grillező erkélyen vagy gyertyafénynél a hangulatos kis udvari pincében.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.