12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


www.bo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Bő község közel 1000 éves múltú Vas megyei település. A Bükfürdő szomszédságában meghúzódó csendes kis falut vendégszerető emberek lakják. Ha csak teheti személyesen is látogasson meg minket!
 Polgármester: Hajós Attila E-mail: onkormanyzatbo@level.datanet.hu
 Telefon: +36-94-586-015 Fax: +36-94-586-016
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Bea Vendégház - Bő

Telefon szám: +36-30 438 0452
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 9625 Bő, Széchenyi utca 41.
Link: www.beavendeghaz.hu

         
Vas megyében Bőben 4 km-re Bük-gyógyfürdőtől található Bea Vendégház Ház, amely egy csendes nyugodt környezetben helyezkedik el a falu központjához közel. Családi házunk emeleti részét kínáljuk kedves vendégeinknek, itt 3 vendégszoba található, egy étkező és egy fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A ideális baráti társaságok, nagyobb családok (8-10 fő) részére is. A gépkocsik számára a vendégház udvarában, parkolási lehetőséget biztosítunk, kisebb játszótér az udvaron a gyerekek számára.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner