12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Barcs
www.barcs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Koós Csaba Tibor E-mail: barcs@som-onkorm.hu
 Telefon: +36-82 565-960 Fax: +36-82 462-459
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    hajókirándulás, komp,    híres étterem,    lovaglás,    mozi,    múzeum,    nemzeti park,    népi kézművesség,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    termál gyógyfürdő,    történeti múzeum,    uszoda, strand,    vár, várrom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Szobrok - Barcs

Cím: Barcs,

Köztéri szobrok Barcs.


Barcsi vasútállomás - Barcs

Cím: Barcs

Barcs vasútállomása.
 hajókirándulás, komp
Romantikus pillanatok a gyönyörű környezetben. Hangulatos program pároknak és családok számára. Komp közlekedés.
 

Hajókirándulás Barcs

Cím: Barcs
Telefon szám: +36-82/460-526
Link: www.dravatours.atw.hu

2002 tavaszán elkészült Barcson a drávai hajókikötő, ahonnan a Drávatours Utazási Iroda szervezésében rendszeresen, igény szerint indulnak a sétahajók. A szolgáltatás rendkívül népszerű a helybeliek és a növekvő számú turistacsoportok körében.
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Hartmann Lovas Fogadó (lovasiskola, lovastúra)

Cím: 7570 Barcs, Mező u. 0523/11 Hrsz.
Telefon szám: +36-82-462-580
Fax szám: +36-82-462-580

Hartmann Lovas Fogadó Barcs
 múzeum
 

Dráva Múzeum, Barcs

Cím: Barcs, Széchényi u. 22.
Link: www.barcs.hu

A barcsi múzeum a helyi Honismereti Kör lelkes amatőreinek odaadó munkája valamint sok helyi felajánlás és társadalmi munka eredményeképpen nyitotta meg kapuit 1979. december 6-án. Mivel maga Barcs is ugyanabban az évben lett nagyközségből várossá, ezért elmondhatjuk, hogy a várossal egyidős múzeummal rendelkezünk.
 nemzeti park
Európában egyedülálló természeti környezet és állatvilág, a Világörökség része. Magyarország különösen védett értéke, kiemelt gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Tájvédelmi körzet Duna-Dráva Nemzeti Park

Cím: Barcs, külterület
Link: www.barcs.hu

Duna-Dráva Nemzeti Park - Somogyi szakasz. 1974-ben alakult meg a Barcsi Ősborókás Tájvédelmi Körzet, mely homokpusztáival és láperdeivel a belső-somogyi tájat jól reprezentálja.
 templom
 

Református templom - Barcs

Cím: 7570 Barcs, Bartók Béla u. 1
Link: wwwbarcs.hu
Telefon szám: +36-82-460-685

15 éve szentelték fel a barcsi református templomot. Nem nagy idő ez, de a közösség számára fontos jubileum, hisz a gyülekezet tagjai építgették évekig az Isten házát. Adományokból, önkéntes munkával készült a barcsi reformátusok büszkesége, mely példaértékű összefogásról tett tanúbizonyosságot nem csak a településen hanem a régióban is.


Római katolikus templom - Barcs

Cím: 7570 Barcs, Hősök tere 3.
Link: www.barcs.hu
Telefon szám: +36-82-463-355

Barcson eredetileg késő barokk stílusban épült a Krisztus Király tiszteletére felszentelt római katolikus templom.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ

Cím: 7570 Barcs, Május 1. u. 2.
Link: www.barcs.hu/termal
Telefon szám: +36 82 736 033
Fax szám: +36 82 463 143

Akik ma Barcsra látogatnak színvonalas körülmények között fürdőzhetnek ebben a kellemes hangulatú kisvárosban. A gyógyfürdő fejlesztésével szolgáltatásaink tovább bővültek. Elkészült a kiúszó folyosó, amellyel lehetővé vált gyógymedencetérből a kültéri élménymedence, vízben történő megközelítése Vendégeink rendelkezésére áll egy új, 100 m2 vízfelületű gyógyvízzel töltött ülőmedence. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Szabadstrand - Barcs

Cím: Barcs,
Link: www.barcs.hu

A Dráván - a hídfő keleti oldalán - megkezdődött az új strand kialakítása, a valamikor igen közkedvelt régi barcsi drávai strand helyén. A folyami fürdőzést kedvelők rövid időn belül korszerű, megfelelő infrastrukturális beruházásokkal, sport- és vendéglátó létesítményekkel, kempinggel, kiszolgáló létesítményekkel, autóparkolóval rendelkező strandon pihenhetnek, tölthetik el szabadidejüket.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner