12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dunaújváros
www.dunaujvaros.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Cserna Gábor E-mail: info@dunaujvaros.hu
 Telefon: 0036-25-412-211 Fax: 0036-25-412-211
arborétum

 arborétum
Arborétum. Többszáz/többezer különleges növényfaj, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Arborétumunk várja a pihenni vágyókat.
 

Baracsi úti arborétum - Dunaújváros

Telefon szám: +36-70 977-6110
Kapcsolattartó személy: Horváth Tibor
Cím: 2400 Dunaújváros, Baracsi út
Link: www.dunaujvaros.hu

         
         
Erdészeti és parképítészeti céllal telepített örökzöldek a városon keresztül haladó Alsó-foki patak völgyében. A hűvös völgyben olyan élőfa-gyűjtemény kialakítására került sor, amelyben bemutathatóvá válhattak a telepített örökzöld lombhullató fa-, és cserje fajok, tuják, hamisciprusok, borókák széles fajváltozatai. Kisállat-simogatóval bővült a Baracsi úti Arborétum és Tanösvény Az Arborétum, illetve az állatsimogató munkaidőben 08 órától 18 óráig - előzetes bejelentkezés után 18 óra után is - látogatható. Bejárás jelenleg csak a Baracsi út felől lehetséges.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner