12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Regenye
 
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Cséplő János Béla E-mail: gorcsony@t-online.hu
 Telefon: +36-72-372-562 Fax: -
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Banya tanya Regenye

Telefon szám: +36-72 372-574
Cím: 7833 Regenye, Fő u. 8.

         
Ezen a portán megtalálhatók a falusi élet jellegzetes gazdasági épületei. A gyerekek jót játszhatnak a csibe házban. A disznóól maradványaiban tüzifát tárolunk. Az istállóban és a pajtában népi mesterségeket tanítunk, mutatunk be, és évente kétszer pünkösd környékén és szüret idején valódi csûrbálokat rendezünk. A ház bútorzata, fényképei, relikviái azt sugározzák, hogy a gazdái igazi "folkloristák". A férfi egész évben Európát járja brácsájával, harmonikájával és hárfájával. Utcazenész. A lány pedig táncházakban, iskolai néptáncoktatásban tevékenykedik. A ház közepén nappali, egyik sarkában épített kandalló, a másik oldalon boltívvel kapcsolódik a konyhához. Igazi meghitt az együttlét, akár családok, akár barátok pihenhetnek meg itt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner