12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Balatonszárszó
www.balatonszarszo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dorogi Sándor János E-mail: balatonszarszo@somogy.hu
 Telefon: +36-84/362-501 Fax: +36-84/362-901
erdei túra, tanösvény,    forrás,    íjászat,    lovaglás,    múzeum,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    történeti múzeum,    uszoda, strand,    vadászat,    vadászház

 múzeum
 

József Attila Emlékmúzeum, Balatonszárszó

Cím: Balatonszárszó, József Attila utca 7.

Balatonszárszó neve összekapcsolódik József Attila tragikus halálával. A költő utolsó szárszói lakhelye ma emlékmúzeum. Ortutay Tamás szobrászművész által készített emlékmű is őrzi a költő-óriás emlékét. Balatonszárszó kulturális rendezvényeivel - az április 11-i költészet napi rendezvényen túl is - megemlékezik a költőről.
 templom
 

Evangélikus templom - Balatonszárszó

Cím: Balatonszárszó,
Link: www.balatonszarszo.hu

Az Istentiszteleteket 1995-ig a református templomban tartották. 1994-1995-ben széleskörű összefogással, az Evangélikus Egyház, a Nagyközségi Önkormányzat és sok más szervezet, vállalkozó és magánszemély segítségével felépült a gyülekezet önálló temploma. A toronyban Gombos Lajos őrbottyáni harangöntő által készített 210 kg-os harang lakik. Napjainkban a gyülekezet a Kötcse-Balatonszárszói Egyházközség leánygyülekezeteként működik.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Balatoni fürdőzés - Balatonszárszó

Cím: Balatonszárszó,

Balatoni fürdőzés - Balatonszárszó
 szálláshely
 

Vendégház medencével - Freienhaus    Info

Cím: 8624 Balatonszárszó, Akácos u. 34
Telefon szám: 0036-30-362-2959
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Fort János
Link: www.Ferienhaus-Fort.com

Reméljük, hogy nálunk megtalája azt a VENDÈGHÀZAT amely az Ön és Családja kényelmét biztositja. Házaink 300 m-re fekszenek a BALATON partjától. A mi célunk,hogy Ön és családja nyugodt,csöndes környezetben töltse el szabadságát.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner