12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Balatonmagyaród
www.balatonmagyarod.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kalász Mátyás János E-mail: b.magy@gylcomp.hu
 Telefon: +36-93-586-020 Fax: +36-93-386-101
arborétum,    egyedi ritkaság,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    nemzeti park,    sétáló utca, városkép,    SZÉP Kártya elfogadóhely

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Balatonmagyaród kiadó lakás - Ferienhaus

Telefon szám: +36-30 407 2188
Kapcsolattartó személy: Ekbauer Tamás
Cím: 8753 Balatonmagyaród Petőfi ut. 35.
Link: www.ferienhaus-ungarn.com

Balatonmagyaród a termálrégió közepén fekszik, Hévíz, Keszthely és Zalakaros közelében.Termésszetvédelmi területen található, a gazdag madárvilágáról és egyedi fahídjáról híres Kányavári-Sziget és a kápolnapuszti Bivalyrezervátum között. A ház terasza a naplemente irányába néz, esténként idilli hangulatot teremtve. A Nap meleg, narancssárgás tónusa megfesti a teraszt. Kutyával rendelkező családok is nyugodt szívvel jöhetnek. Az 1800 m2-es telek kellő mozgásteret nyújt a kutyáknak. A faluban található egy étterem, élelmiszerbolt, kettő falusi bisztró.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Kis-Balaton I. ütem (horgászhely)

Telefon szám: +36-92 314-051
Cím: Balatonmagyaród

 
Kis-Balaton I. terület: 200,0 ha. Fogható halak: ponyt, süllő, angolna, csuka, harcsa, balin, amur. Napijegy-vásárlási lehetőség: tóparti büfékben. Elvihető nemes halak száma: 5 db, elvihető egyéb halak mennyisége: 10 kg. Nappali horgászati lehetőség: napkeltétől napnyugtáig. Éjszakai horgászati lehetőség: péntektől. Megözelíthetőség: GPS koordináták: 46.595694 / 17.1757462
 nemzeti park
Európában egyedülálló természeti környezet és állatvilág, a Világörökség része. Magyarország különösen védett értéke, kiemelt gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Kis-Balatoni tájvédelmi körzet

Cím: Kis-Balaton

Kis-Balatoni tájvédelmi körzet.


Tájvédelmi körzet Kis-Balaton

Cím: Balatonmogyoród, külterület

Tájvédelmi körzet Kis-Balaton
 sétáló utca, városkép
 

Balatonmagyaród madártávlatból

Cím: 8753 Balatonmagyaród, Petőfi u. 112.
Telefon szám: +36-93/586-020
Fax szám: +36-93/386-101
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.balatonmagyarod.hu

Balatonmagyaród a Kis-Balaton mellett Zalavár közelében, a Zalakomár és Sármellék között futó út mellett fekszik, autóbusszal leginkább Zalakomárról jól megközelíthető, de érkezik járat ide Keszthelyről is. A település területének egy jelentős hányada a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védettsége alatt áll.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner