12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Balatonfűzfő
www.balatonfuzfo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szanyi Szilvia E-mail: balatonfuzfo@balatonfuzfo.hu
 Telefon: +36-88 596-900 Fax: +36-88 596-901
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    kiemelt szolgáltató,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Milleniumi emlékmű - Balatonfűzfő

Cím: Balatonfűzfő
Link: www.balatonfuzfo.hu

Milleniumi emlékmű - Balatonfűzfő


Mámai puszta templomromja - Balatonfűzfő

Cím: Balatonfűzfő, Mámai puszta
Link: www.balatonfuzfo.hu

A faluval szomszédos mámai pusztán van remeteség és remete. Távol van az emberektől, bár az esztergomi főegyházmegye engedélyével a Szt. László tiszteletére szentelt templom mellett létesült. Tehát ebben az időben még állt a templom egy mellé épített remetelakkal. A templom későbbi pusztulásának körülményeiről nincsenek adataink. Az 1928-29-ből származó fényképen már rom, de még a nyugati oromfala is áll.
 étterem
 

Fűzfa Vendéglő - Balatonfűzfő

Cím: 8184 Balatonfűzfő-Fűzfőgyártelep Fűzfő tér 5
Link: www.facebook.com/fuzfa.vendeglo
Telefon szám: +36-30 552-4314
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Győrffy Ágnes, Győrffy Sándor

Fűzfa Vendéglő - Balatonfűzfő. Ételválasztékunk egyszerű és a környék ízléséhez és pénztárcájához igazodik.Naponta menüt főzünk, amivel a hagyományos magyaros ételek becsületét igyekszünk megőrizni. Nem „zacskóból” és „kockából” főzzük a levest. A „Serpenyős virsli” nálunk virsli paprikás krumplival.A menü ételsora hathetente tér vissza és ezt évente kétszer háromszor frissítjük igazodva a szezonális ételekhez.Az étlapon reggeli ételeket, leveseket, készételeket, frissensülteket és speciális ajánlatokat találhatnak. K&H és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Jézus szive templom - Balatonfűzfő

Cím: Balatonfűzfő
Link: www.bfuzfoplebania.hu

1932-1934-ben megkezdte a fürdőtelepi Jézus Szíve templom építését. A templomot a már Szent István, Szent László és Kálmán király idejében létező és a XVIII. században elpusztult Máma község tatárjárás után épült Szt. László-templomának romja előtt építették föl.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Fövenyfürdő Balatonfűzfő és Tobruk strand

Cím: Balatonfűzfő
Link: www.balatonfuzfo.hu

A 14 000 m2 alapterületű Fövenyfürdő az északi part egyik legszebb strandja: 270 méteres partszakasszal és homokozott vízmederrel rendelkezik. Tobruk városrész strandját elsősorban az aktív pihenés kedvelőinek ajánljuk.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner