12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Balatonfőkajár
www.balatonfokajar.eoldal.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: FORRÓ ZSOLT E-mail: bfkpolghiv@vnet.hu
 Telefon: +36-88-383-181 Fax: +36- 88-483-181
borospince,    falusi turizmus,    klub, egyesület,    múzeum,    növénykert, park,    repülőtér,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Balatonfőkajári Pincesor

Kapcsolattartó személy: pincetulajdonosok
Cím: 8164 Balatonfőkajár, Karika-hegy

Az öt évszázadra visszanyúló hagyományok és a helyi borkultúra egyedi örökségének megismerésére nyílik lehetőség e páratlan pincesoron. Szüreti felvonulás, borkóstolás, népművészeti kirakodóvásár és nyitott pincék várják a kedves látogatókat.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Cserki Fogadó - Nádas Apartmanház

Cím: 8164 Balatonfőkajár, Kossuth u.11.
Telefon szám: +36- 88-483-918
Fax szám: +36- 88-483-918
Link: cserki.tripod.com

Cserki Fogadó, Nádas Apartmanház Balatonfőkajár.
 klub, egyesület
 

Balatonfőkajári Repülőklub

Cím: 8164 Balatonfőkajár,
Telefon szám: +36-88 440-246

 
Sárkányrepülők
 múzeum
 

Balatonfői Falumúzeum Egyesület

Cím: 8164. Balatonfõkajár, Kossuth L. u. 8.
Telefon szám: +36-30/247-3182
Fax szám: +36-88/483-012
Kapcsolattartó személy: Igaz Lajos
Link: falumuzeum.fw.hu

A református templom mellett, a régi református iskola épülete ad ma helyet Balatonfőkajár helytörténeti és iskolatörténeti gyűjteményének. Az épületben időszakonként egy-egy kisebb művészeti kiállítást is szervezünk, ezzel is színesítve községünk kulturális életét.
 növénykert, park
Különleges növényfajok, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Parkunk várja a pihenni vágyókat.
 

Somlyó

Cím: 8164 Balatonfőkajár,

 
Természetvédelmi terület, ahonnan derült időben minden irányba messze ellátni.
 repülőtér
Felkészült fogadószemélyzet, technikai háttér, kedvező feltételek és kiegészítő komfort szolgáltatások segítik az érkezőket és indulókat. További információ itt:
 

Sportrepülőtér Balatonfőkajár

Cím: 8164 Balatonfőkajár,
Telefon szám: +36 20 777-9003
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Vörös Gyula
Link: balatonfokajar-apt.5mp.eu

Balatonfőkajár büszkesége a sportrepülőtér. A balatonfőkajári repülőtér az 1960-as években sportrepülőtérként működött, azonban az M7-es autópálya építésére hivatkozva néhány évvel később bezárták. Ezt követően a terület mezőgazdasági hasznosításra került, a hangár pedig állattartási célokat szolgált, mígnem 1998. január 1-én sikerült visszaszerezni, hogy ismét eredeti funkciójának megfelelően üzemelhessen tovább. A felújítást követően 1998. tavaszán már birtokba is vehették a repülősök, az I. Sirály Kupa alkalmával. Azóta minden évben számos rendezvénynek ad otthont, repülőversenyek, baráti találkozók, csapatépítő tréningek helyszine. Mindezek mellett természetesen lehetőség nyílik a sétarepülés, cross-gokartozás vagy akár az off-road élmények kiélésére is a szórakozni vágyó közönség számára.
 templom
 

Református templom - Balatonfőkajár

Cím: 8164 Balatonfőkajár,
Link: www.balatonfokajar.eoldal.hu

Balatonfőkajárt már zömmel módos, református gazdák lakták. Az ő kezük munkáját dicséri az 1794-ben késő barokk és kora-klasszicista elemekkel díszített hatalmas templom, amely a község közepén egy dombra épült, és impozáns méreteivel ma is lenyűgöző látványt nyújt.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.