12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Balatonfőkajár
www.balatonfokajar.eoldal.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: FORRÓ ZSOLT E-mail: bfkpolghiv@vnet.hu
 Telefon: +36-88-383-181 Fax: +36- 88-483-181
borospince,    falusi turizmus,    klub, egyesület,    múzeum,    növénykert, park,    repülőtér,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Balatonfőkajári Pincesor

Kapcsolattartó személy: pincetulajdonosok
Cím: 8164 Balatonfőkajár, Karika-hegy

Az öt évszázadra visszanyúló hagyományok és a helyi borkultúra egyedi örökségének megismerésére nyílik lehetőség e páratlan pincesoron. Szüreti felvonulás, borkóstolás, népművészeti kirakodóvásár és nyitott pincék várják a kedves látogatókat.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Cserki Fogadó - Nádas Apartmanház

Cím: 8164 Balatonfőkajár, Kossuth u.11.
Telefon szám: +36- 88-483-918
Fax szám: +36- 88-483-918
Link: cserki.tripod.com

Cserki Fogadó, Nádas Apartmanház Balatonfőkajár.
 múzeum
 

Balatonfői Falumúzeum Egyesület

Cím: 8164. Balatonfõkajár, Kossuth L. u. 8.
Telefon szám: +36-30 247-3182
Fax szám: +36-88 483-012
Link: falumuzeum.freewb.hu
Kapcsolattartó személy: Igaz Lajos

A református templom mellett, a régi református iskola épülete ad ma helyet Balatonfőkajár helytörténeti és iskolatörténeti gyűjteményének. Az épületben időszakonként egy-egy kisebb művészeti kiállítást is szervezünk, ezzel is színesítve községünk kulturális életét.
 repülőtér
Felkészült fogadószemélyzet, technikai háttér, kedvező feltételek és kiegészítő komfort szolgáltatások segítik az érkezőket és indulókat. További információ itt:
 

Sportrepülőtér Balatonfőkajár

Cím: 8164 Balatonfőkajár,
Telefon szám: +36 20 777-9003
Link: balatonfokajar-apt.5mp.eu
Kapcsolattartó személy: Vörös Gyula
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Balatonfőkajár büszkesége a sportrepülőtér. A balatonfőkajári repülőtér az 1960-as években sportrepülőtérként működött, azonban az M7-es autópálya építésére hivatkozva néhány évvel később bezárták. Ezt követően a terület mezőgazdasági hasznosításra került, a hangár pedig állattartási célokat szolgált, mígnem 1998. január 1-én sikerült visszaszerezni, hogy ismét eredeti funkciójának megfelelően üzemelhessen tovább. A felújítást követően 1998. tavaszán már birtokba is vehették a repülősök, az I. Sirály Kupa alkalmával. Azóta minden évben számos rendezvénynek ad otthont, repülőversenyek, baráti találkozók, csapatépítő tréningek helyszine. Mindezek mellett természetesen lehetőség nyílik a sétarepülés, cross-gokartozás vagy akár az off-road élmények kiélésére is a szórakozni vágyó közönség számára.
 templom
 

Balatonfőkajár református temploma

Cím: 8164 Balatonfőkajár,
Link: www.balatonfokajar.eoldal.hu

Balatonfőkajárt már zömmel módos, református gazdák lakták. Az ő kezük munkáját dicséri az 1794-ben késő barokk és kora-klasszicista elemekkel díszített hatalmas templom, amely a község közepén egy dombra épült, és impozáns méreteivel ma is lenyűgöző látványt nyújt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner