12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bakonynána
www.bakonynana.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Bierbaum Adrienn E-mail: bnanaonk@invitel.hu
 Telefon: +36-88-587-320 Fax: +36-88-488-013
barlang,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    nemzeti park,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    utazási irodák, turistainformáció

 barlang
Látnivalói: cseppkőképződmények, belső forrás, belső tó, kvarckristály, mészkőképződmény, fosszíliák, belső termek, őskori maradványok. Kijelölt és védett útvonal, felejthetetlen élmény és különleges légkör.
 

Savanyú Jóska-barlang

Cím: Bakonynána, külterület

A hajszabarnai Pénz-lik kb. 100 m hosszú, amely dolomit repedéseiben keletkezett a bejutó víz oldó hatására. Savanyú Jóska rejteke volt annó, de most csak denevérek lakják. A megfigyelések szerint itt 12 féle védett és fokozottan védett denevér faj téli szállása ez, de ez egyben párzó helye is. (A ráccsal lezárt barlang kellő felszerelés és vezető nélkül nem járható.) Forrás: www.geocaching.hu
 egyedi ritkaság
 

Gaja-szurdok, Római fürdő

Cím: Bakonynána, külterület
Link: www.bakonynana.hu

Római-fürdõnek nevezett vízesés (kék-túra) Az erdei pihenõhelyet elhagyva jutunk a Római-fürdő vízeséséhez. A patak hatalmas üstöket vájva ereszkedik le a függőleges sziklafalak közé, s bár egyre ritkábban zúg a víz, a változatos sziklaformák csodálatos élményt nyújtanak.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Czepek-Faház - Bakonynána

Cím: 8422 Bakonynána, Kossuth u. 8.
Link: www.bakonynana.hu
Telefon szám: +36 20 491 5880

Ha Ön festői környezetben szeretne pihenni, akkor keresse fel a Bakony szívében, Bakonynánán a Czepek-Faházat. K&H és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Prém Vendégház - Bakonynána

Cím: 8422 Bakonynána, Kossuth út 76.
Link: www.premvendeghaz.extra.hu
Telefon szám: +36-88/488-091
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Prém Vendégház - Bakonynána. Gyönyörű erdei panorámás kilátással rendelkező családi házunkban egy külön bejáratú 4 fős apartmant kínálunk családok, baráti társaságok részére. Az apartmanhoz, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, Wc, fedett terasz tartozik.


Prém Malom Vendégház - Bakonynána

Cím: 8422 Bakonynána
Link: www.premmalom.hu
Telefon szám: +36-88/587-230

Prém Malom Vendégház Gyönyörű környezetben , Bakonynána falu határában található a 19. században épült , igényesen átalakított malom épület. A vendégház az erdő szélén, a Gaja patak partjain, igazi kikapcsolódást nyújt egy kisebb társaság részére. A vendégházban 5 db 2 ágyas (pótágyazható), zuhanyzós,wc-s szoba, konyha, tágas nappali és szauna van.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Helytörténeti gyűjtemény - Bakonynána

Cím: Bakonynána
Link: www.bakonynana.hu
Telefon szám: +36-88/587-320

Helytörténeti gyűjtemény - Bakonynána. Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 8 – 15:30-ig Kulcsot a Polgármesteri Hivatalból lehet kérni. Hétvégén és ünnepnapokon előzetes bejelentkezés alapján.
 templom
 

Római katolikus templom - Bakonynána

Cím: 8422 Bakonynána, Alkotmány út 19.
Link: www.bakonynana.hu
Telefon szám: +36-88-488-176

Bakonynána római katolikus temploma 1826-ban épült.
 szálláshely
 

Bakonynána   Info

Cím: Bakonynána
Link: www.falutur.hu/bakonynana
Telefon szám: +36-1-3434-130
Fax szám: +36-1-321-2426
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kozielné Cser Zsóka

Budapest 120 km-re, hegyvidéki erdős terület, a falu völgyben fekszik. A ház a Gaja-pataktól 1 km-re, főútvonalon, a központtól 500 m-re található

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.