12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bajánsenye
www.bajansenye.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat! Településünk Vas megye délnyugati sarkában, az Őrségben található. Bajánsenye az Őrség második legjelentősebb települése, a Kerka patak tágasabb völgyében a tájegységen belül az úgynevezett Belső-Őrség gazdasági és kulturális központja. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: GYÖRKE GYULA E-mail: igazgatas@bajansenye.hu
 Telefon: +36-94-444-005 Fax: +36-94-444-012
étterem,    horgászat, horgásztó,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 étterem
 

Határcsárda Panzió és Étterem, Őrség, Bajánsenye

Telefon szám: +3694 350-049; +3630 628-1499
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Török család
Cím: 9944 Bajánsenye, Arany J. u. 6.
Link: www.hatarcsardapanzio.hu

Éttermünk és szálláshelyünk a Határcsárda Panzió és Étterem Bajánsenyén, a település Dávidháza részén, a Magyar-Szlovén határ közelében található. Legyen vendégünk, és a hagyományos éttermi kínálat mellett kóstoljon bele az Őrség ízeibe! Vendégházunk egy négyszemélyes családnak, baráti társaságnak nyújt kényelmes pihenést. Igény esetén még egy pótágy, illetve gyerekágy is elhelyezhető a házban. Panziónk az étterem tetőterén található, teljesen új építésű, kényelmes, modern, minden igényt kielégítő szálláshely. K&H. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Berek Halászkert

Telefon szám: +3694 444-143; +3620 2247-467
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Spilák György
Cím: 9944 Bajánsenye, Rákóczi út 16.
Link: www.berekhal.hu

A Berek Halászkert speciális halászleveivel és húsételeivel az idelátogató vendégek kedvelt pihenőhelye. Az étlapon a magyar halaktól (ponty, pisztráng, süllő, fogas), a tengeri halkülönlegességekig (cápa, lazac, tenger gyümölcsei, stb.) gazdag kínálatából válogathatnak vendégeink. Télen, nyáron csodálatos környezetben, kultúrált kiszolgálással várjuk Kedves Vendégeinket. Nyitva: minden nap: 10.00 - 21.00-ig. OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Bajánsenyei-tó, szabadidőközpont

Cím: 9944 Bajánsenye,

Bajánsenye egy 40 hektáros, csodálatos erdővel szegélyezett tóval büszkélkedhet. A tó kiváló sporthorgász-tó. Több igazán nagy hal került ki a tóból, 30kg körüli ponty, 50 kg körüli harcsa, 120 centis fogas, vagy például 2007-ben egy 32 kg-os amur. A számok magukért beszélnek... És mivel a tóban csak sporthorgászatra van lehetőség- vagyis a halakat minden esetben vissza kell engedni - bárki újra megküzdhet hasonló méretű nagy halakkal.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Helytörténeti kiállítás Bajánsenye

Cím: 9944 Bajánsenye,

A falunapi rendezvényhez kapcsolódva dr. Nagy Zoltán Úr, a Vas Megyei Múzeumok igazgatója ünnepélyesen átadta a helytörténeti kiállítást.
 programok, rendezvények
 

Őrségi Vigyasságok - Bajánsenye

Cím: Bajánsenye
Link: www.bajansenye.hu

Őrségi Vigasságok parasztlakodalom a Kerka mentén.
 szálláshely
 

Őrségi Malom Panzió - Bajánsenye

Cím: 9944 Bajánsenye, Rákóczi u. 14.
Link: www.orsegi-malompanzio.hu
Telefon szám: +3630 561 8909; +3670 977 8091
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A szálláshely kétszintes, az első emeleten 3 szoba és az apartman található. A tetőtérben 5 szoba került kialakításra. Szobáink 2-6 férőhelyesre pótágyazhatóak, amelyek így is tágasak és barátságosak a sok beépített faanyagnak köszönhetően. Minden szobához zuhanyfülkével felszerelt önálló fürdőszoba tartozik. Apartmanunk ideális családok, baráti társaságok számára. Felszerelt konyhával, fürdővel, 2 szobával, nappalival.


Református Vendégház

Cím: Kerkáskápolna
Link: www.kerkaskapolna.uw.hu
Telefon szám: +36-94/444 009;+36-30-6309-130
Fax szám: +36-94/444 009
Kapcsolattartó személy: Hella Ferenc lelkipásztor

Néhány kilométerre Kerkáskápolnán található vendégházunk ahol kialakításra került a tetőtérben három vendégszoba, a földszinten két vizesblokk, teakonyha egy közösségi - és kiállítási terem. Az épület alkalmas 10-15 fős csoportok elszállásolására, és befogadására.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Bajánsenye
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 9944 Bajánsenye
Link: www.szeporszag.hu/Bajánsenye.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Bajánsenye. A részletes lista az ikonra kattitnva olvasható.
 templom
 

Református templom - Bajánsenye

Cím: 9944 - Bajánsenye, Rákóczi Ferenc utca 4.
Link: www.reformatus.bajansenye.hu
Telefon szám: +36-94/444-009
Fax szám: +36-94/444-009
Kapcsolattartó személy: Hella Ferenc - lelkipásztor

1817-ben határozták el, hogy a zsúpfedős oratórium helyébe új templomot építenek. A munkálatokat 1818-ban kezdték el. A téglából épített templomot 1821. október 28-án szentelték fel az egyházmegye papságának jelenlétében. A toronygomban egy iratot helyeztek el az utókor számára emléket állítva ezzel a gyülekezet alapításában és a templom építésében részt vevőknek.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner