12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Balatonboglár
www.balatonboglar.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Mészáros Miklós E-mail:
 Telefon: +36-85/550-332 Fax: +36-85/350-469
szálláshely

 szálláshely
 

BO-02: Balatonboglári 4 fős partközeli apartman   Info

Telefon szám: 00 36 85 562 045
Fax szám: 00 36 85 562 046
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Cím: József Attila út
Link: balatoniszallasok.shp.hu/hpc/web.php?a=balatoniszallasok&o=2NMwfa_fKy

         
         
Kétszintes kertes, Balaton-part közeli ház alsó szintje. 2 db 2 ágyas hálószoba, nappali SAT-TV-vel, jól felszerelt konyha étkezősarokkal, tusolós fürdő, külön WC. A tulajdonos külön épületben lakik. Kutya nem megengedett. Parkolás az udvarban vagy a garázsban. Strand: 100 m, étterem és bevásárlási lehetőség: 100 m A ház az BO-03-as házzal nagyobb csoportok számára ideális. A szálláshely heti ára: 133.000,- Ft/hét ............ Az adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját. A legrövidebb tartózkodási idő a főszezonban 7 éjszaka, elő-, és utószezonban 5 éjszaka.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.