12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Orosháza
www.oroshaza.hu
Tisztelt Látogató!
Bízom benne, hogy a portálon történő barangolás után személyesen is eljön hozzánk, és meggyőződik az orosházi emberek vendégszeretetéről, városunk és a környék látványosságairól, természeti adottságairól, gasztronómiai különlegességeiről. Látogasson el Ön is városunkba, élvezze városunk lakóinak vendégszeretetét!
 Polgármester: Dávid Zoltán E-mail: varoshaza@oroshaza.hu
 Telefon: 0036-68-413-022 Fax: 0036-68-411-545
Ifjúsági szállás, tábor

 Ifjúsági szállás, tábor
 

BMKT Ellátó és Szolgáltató Szervezet Üdülőház

Telefon szám: +36-20-422-3477
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Mogyoró u. 1.

         
Szíves figyelmébe ajánljuk az Orosháza-Gyopárosfürdő, Mogyoró u. 1. szám alatti Üdülő és Oktatási Központ szobáinak igénybevételi lehetőségét. Az üdülő a gyógy- és thermálfürdőtől 400 m-re kellemes környezetben található. Az egész évben működő üdülőben 2 ágyas, valamint 2 ágy + 1 pótágyas, televízióval, hűtőszekrénnyel felszerelt, zuhanyzós szobák nyújtanak szálláslehetőséget a vendégek számára. Önellátós rendszerben működik. A földszinten kialakított konyha felszereltsége, lehetőséget nyújt főzésre és étkezésre egyaránt. Az udvar parkosított, ahol igényesen kialakított szalonnasütő is található.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner