12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bőszénfa
www.boszenfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: NYITRAI ISTVÁN E-mail:
 Telefon: +36-82-370-641 Fax: +36-82-570-522
állatkert,    állatsimogató,    cukrászda,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    falusi turizmus,    képzőművészet,    kiemelt szolgáltató,    kortárs magyar művészet,    lovaskocsizás,    növénykert, park,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    vadászat,    vadászház

 egyedi ritkaság
 

Szarvasfarm - Bőszénfa

Telefon szám: ;+36-20 977-6289
Cím: 7456 Bőszénfa, Malom u. 3.
Link: szarvasfarm.ke.hu

Látogatótúráink és szervezett programjaink mind a szakmabeliek, mind a természet és az élővilág iránt érdeklődők számára kellemes, érdekes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. A szelíd szarvasok simogatása, a dámszarvasok, a vaddisznók, az őzek és a muflonok egészen közelről – akár lovaskocsiról - való megfigyelése és etetése, az őshonos háziállatfajainkkal való ismerkedés. A szarvasfarm a hét minden napján látogatható, kizárólag előzetes bejelentkezés alapján!
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

II. Világháborús emlékmű - Bőszénfa

Cím: Bőszénfa

II. Világháborús emlékmű - Bőszénfa
 étterem
 

Zselicvad Étterem - Bőszénfa Vadaspark

Cím: 7456 Bőszénfa, Vadaspark
Telefon szám: +36-20 977-6289
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Daniné Udvardy Tünde
Link: szarvasfarm.ke.hu

2012 tavasza óta működik Zselicvad Éttermünk, amely egy régi-régi, ámde a XXI. század igényeinek megfelelően felújított, rusztikus épületben található. Az étterem 50 fő befogadására alkalmas, ezen kívül rendelkezik egy 20 férőhelyes, hangulatos terasszal is. Ételeink nagy része kiváló minőségű helyi alapanyagokból – vad- és háziállatok húsából, a Zselicben gyűjthető gombákból, vadgyümölcsökből, fűszernövényekből – készül.
 képzőművészet
Neves képzőművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Szobrászmester munkái

Cím: Bőszénfa

Szobrászmester munkái
 szálláshely
 

Meseszálló - Bőszénfa

Cím: 7475 Bőszénfa, Kossuth u. 18.
Telefon szám: +36-82-370-756, 20-341-7639
Fax szám: +36-82-370-900
Kapcsolattartó személy: Molnár Géza
Link: www.meseszallo.hu

A Meseszálló a Zselic szívében, Kaposvártól 20 km-re található. A Királyi lakosztály, a Lovagvár, a Tengeri vitorlás szobák, valamint Jancsi és Juliska, Hófehérke és a hét törpe, Csipkerózsika. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner