12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bőszénfa
www.boszenfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: NYITRAI ISTVÁN E-mail:
 Telefon: +36-82-370-641 Fax: +36-82-570-522
állatkert,    állatsimogató,    cukrászda,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    falusi turizmus,    képzőművészet,    kiemelt szolgáltató,    kortárs magyar művészet,    lovaskocsizás,    növénykert, park,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    vadászat,    vadászház

 egyedi ritkaság
 

Szarvasfarm - Bőszénfa

Telefon szám: +36-82-570-519;+36-20 9776-289
Fax szám: +36-82-570-519
Kapcsolattartó személy: Vigh Zsófia
Cím: Bőszénfa, Malom u. 3.
Link: szarvasfarm.ke.hu

Látogatótúráink és szervezett programjaink mind a szakmabeliek, mind a természet és az élővilág iránt érdeklődők számára kellemes, érdekes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. A szelíd szarvasok simogatása, a dámszarvasok, a vaddisznók, az őzek és a muflonok egészen közelről – akár lovaskocsiról - való megfigyelése és etetése, az őshonos háziállatfajainkkal való ismerkedés. A szarvasfarm a hét minden napján látogatható, kizárólag előzetes bejelentkezés alapján!
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

II. Világháborús emlékmű - Bőszénfa

Cím: Bőszénfa

II. Világháborús emlékmű - Bőszénfa
 étterem
 

Kerékkötő csárda - Bőszénfa

Cím: 7456 Bőszénfa, Malom u. - Főút mellett
Telefon szám: +36-30-351-1471
Kapcsolattartó személy: Geges Anikó
Link: www.zselica.hu

Közvetlenül a Kaposvárt Péccsel összekötõ fõút tõszomszédságában, forgalmas helyen található a bõszénfai Kerékkötõ Csárda, amely kiváló konyhájával fogadja a vendégeket. A hangulatos étteremben a helyi vadak húsából készült speciális ételek mellett hagyományos magyaros ételek és különlegességek is helyet kaptak az étlapon. Az étterem rendezvények lebonyolítását is vállalja.


Ropolyi Vadász Étterem Bőszénfa

Cím: Ropoly (Bőszénfa)
Telefon szám: +36 82 570-519
Link: www.szarvasfarm.hu

A 90 fő befogadására képes Ropolyi Vadászház Éttermünk kiváló helyszíne családi és céges rendezvényeknek. Szervezünk grillparty-kat, állófogadásokat, táncházakat, esküvőket, banketteket, vállalati tréningeket, alkotó táborokat. Mesterszakácsunk minden igényt kielégítő menüsorokkal kényezteti vendégeinket, a vadételektől, a reform konyhán át, az ős-magyar receptek szerinti ételekig.
 képzőművészet
Neves képzőművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Szobrászmester munkái

Cím: Bőszénfa

Szobrászmester munkái
 szálláshely
 

Meseszálló - Bőszénfa

Cím: 7475 Bőszénfa, Kossuth u. 18.
Telefon szám: +36-82-370-756, 20-341-7639
Fax szám: +36-82-370-900
Kapcsolattartó személy: Molnár Géza
Link: www.meseszallo.hu

A Meseszálló a Zselic szívében, Kaposvártól 20 km-re található. A Királyi lakosztály, a Lovagvár, a Tengeri vitorlás szobák, valamint Jancsi és Juliska, Hófehérke és a hét törpe, Csipkerózsika. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 vadászház
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Vadászház - Ropoly (Bőszénfa)

Cím: Ropoly (Bőszénfa)
Telefon szám: +36-82 570-519
Link: www.szarvasfarm.hu

A festői szépségű zselici dombok és a különleges, ezüsthársas-bükkös ropolyi erdőrezervátum ölelésében fekvő, hangulatos vadászház kellemes kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyó baráti társaságok, családok és vadászvendégek számára. A hat, fürdőszobával és pótággyal felszerelt, galériás szobánkhoz egy tágas, kényelmes társalgó is tartozik.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.