12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


www.bo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Bő község közel 1000 éves múltú Vas megyei település. A Bükfürdő szomszédságában meghúzódó csendes kis falut vendégszerető emberek lakják. Ha csak teheti személyesen is látogasson meg minket!
 Polgármester: Hajós Attila E-mail: onkormanyzatbo@level.datanet.hu
 Telefon: +36-94-586-015 Fax: +36-94-586-016
egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    híres étterem,    kastély, kúria,    növénykert, park,    sétáló utca, városkép,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Bea Vendégház - Bő

Telefon szám: +36-30 438 0452
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 9625 Bő, Széchenyi utca 41.
Link: www.beavendeghaz.hu

Vas megyében Bőben 4 km-re Bük-gyógyfürdőtől található Bea Vendégház Ház, amely egy csendes nyugodt környezetben helyezkedik el a falu központjához közel. Családi házunk emeleti részét kínáljuk kedves vendégeinknek, itt 3 vendégszoba található, egy étkező és egy fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A ideális baráti társaságok, nagyobb családok (8-10 fő) részére is. A gépkocsik számára a vendégház udvarában, parkolási lehetőséget biztosítunk, kisebb játszótér az udvaron a gyerekek számára.


Dan Vendégház - Bő

Telefon szám: +36-30-579-2676
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 9625 Bő, Petőfi u. 44.
Link: www.szallas.eu/dan-vendeghaz
Kapcsolattartó személy: Dan Zsolt

Bükfürdő közvetlen közelében, a vele szomszédos faluban kínáljuk csendes, ám mégis mindenhez közel eső apartmanunkat. Ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak . Családi házunk felső szintjén, teljesen különálló, külön bejárattal rendelkező szállások.
 templom
 

Római Katolikus Szent Imre Plébániatemplom

Telefon szám: +36-94 359-220
Cím: 9625 Bő, Köztársaság tér
Link: www.bo.hu

A Bő község főterén álló Szent Imre herceg titulusú római katolikus templom középkori eredetét mutatja keletelt elhelyezése és az 1930-as években a vakolat alól a déli oldalon előkerült csúcsíves kapu. A 17. században visszavett templomot az 1697-es látogatás jegyzőkönyve szerint nem szentelték újra. 1747-ben építették át barokk stílusban, a romos tornyot 1834-ben újították fel klasszicista stílusban.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner