12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
vízitúra

 vízitúra
Romantikus pillanatok a gyönyörű környezetben. Hangulatos program pároknak és családok számára. Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Búvárkodás, búvároktatás - Eger

Telefon szám: +36-20-966-9714
Kapcsolattartó személy: Protovin Tibor
Cím: 3300 Eger, Joó János út 47.
Link: www.buvarturak.hu

         
         
Fennállásának több mint harmincöt éve alatt "BIZTONSÁG OKTATÁSON KERESZTÜL" jelszóval a NAUI több mint egymillió növendéket képzett ki vidám és próbáratevõ búvártanfolyamain. 1960-ban szinte egy maroknyi oktató kis csoportjából kinõve, a NAUI egy nemzetközi kiképzõ óriássá vált, tanfolyamok ezreit vezetve a világ minden tájának országaiban. A NAUI célja az oktatás folytatása, ezért mi meghívjuk Önt, fedezze fel azt a számos utat, amelyeken eljuthat a mi szép víz alatti világunkba, hogy élvezze azt. A NAUI által kiadott minõsítéssel a világ összes nagy és kisebb búvárbázisán merülhet Európától Amerikán át egészen Ausztráliáig.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner