12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bókaháza
www.bokahaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: LÓTH ESZTER E-mail: bokahaza@t-online.hu
 Telefon: +36-83-352-735 Fax: +36-83-352-735
kastély, kúria,    sétáló utca, városkép

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Csillaghy Kastély Bókaháza

Cím: 8741 Bókaháza, Kossuth L. u. 98.

A falu északi végében található kastély a Botka család ősi birtokán, a 18. század végén épült, az államosítás után iskolaként működött, majd szociális otthonnak adott helyet, jelenleg a Csillaghy és Fürstenberg család tulajdona.
 sétáló utca, városkép
 

Bókaháza település

Cím: 8741 Bókaháza,
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

 
A 300 lelkes település Hévíz, Keszthely, Kehidakustány vonzáskörzetében, csendes, nyugodt környezetben, a Zala folyó mentén fekszik. A falu már az 1200-as években lakott település volt, majd a török idők pusztításai után újra fejlődésnek indult, benépesedett. Mindig is nemesi családok lakták. Most , a XXI. század elején a kevés lakosságszám ellenére bátran mondhatjuk, hogy egy élhető, gondozott, kedves kis település lakói vagyunk. Szép természeti környezet , teljesen kiépített infrastruktúra – mindaz, ami az emberi élethez szükséges – megvan a faluban. Kérem, ha teheti, látogasson el hozzánk személyesen is, szeretettel várjuk.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner