12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bérbaltavár
www.berbaltavarkozseg.5mp.eu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Némethné Beczők Bernadett E-mail: berbaltavar@vnet.hu
 Telefon: +36-94 575-030 Fax:  
állandó kiállítás,    borkóstoló,    borospince,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    sétáló utca, városkép,    templom,    vadászat

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Ősgerincesek őslénytani leletek Bérbaltavár

Cím: 9831 Bérbaltavár
Link: hu.wikipedia.org/wiki/Bérbaltavár

1856-ban a Budapest - Graz postaút építésekor a baltavári Kancsal - domb homokjából megkövült állatok csontjai kerültek elő. Vizsgálatok során kiderült,hogy a feltárt ősállatok 7-8 millió évvel ezelőtt éltek ezen területen. A megtalált leletanyag zömében hazai és külföldi gyűjteményekbe került (Szombathely, Vasvár, Budapest, Bécs, British Museum| London), vagyis a kis településen szinte semmi sem maradt belőle. 2005-ben civil kezdeményezéssel állandó kiállítást hoztak létre nem messze a világhírű lelőhelytől. Itt különböző gyűjtőktől és múzeumoktól visszakapott darabok, valamint egy kardfogú tigris és egy kavicsemlős életnagyságú szobra tekinthető meg.
 sétáló utca, városkép
 

Bérbaltavár település

Cím: 9831 Bérbaltavár

Bérbaltavár község Vas megyében, a Vasvári kistérségben
 templom
 

Kisbéri Szent Fülöp Jakab apostol templom

Cím: 9831 Bérbaltavár, Mindszenty József u.
Telefon szám: +36-94 575-020
Link: www.berbaltavariak.hu

Szent Fülöp és Szent Jakab apostol templom.


Bérbaltavári Szent Miklós templom

Cím: 9831 Bérbaltavár
Telefon szám: +36-94 575-020
Link: www.berbaltavariak.hu

1754-ben a régi templom helyén gróf Festetics József tábornok felépítette a ma is meglevő baltavári templomot, aki kegyúri joga révén a templom alatti kriptában nyugszik. Később ide temették, fiát gróf Festetics Pált, majd a zalabéri Horváth herceget és Thurn und Taxis Miksa Egon herceget is. Forrás:http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9rbaltav%C3%A1r
 vadászat
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Bérbaltavár - Nagytilaji VT.

Cím: 9831 Bérbaltavár, Arany János utca 10.
Telefon szám: +36-30 9274-053
Link: www.bnvt.hu

Vadásztársaságunk 3222 ha nettó területe Vas megye déli részén, Zala megye határán fekszik. Területünk 1/3-át erdõség borítja. Társaságunk tudatos vadgazdálkodást folytat értékes vadállományának megõrzése és szinten tartása érdekében. A vadásztársaság 22 fõbõl áll, az õ aktív sporttevékenységük mellett bõven marad lehetõség külföldi és belföldi vadászoknak nagyvad elejtésére, egyéni ill. társas vadászatok formájában egyaránt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner