12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bér
www.ber.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Maczó László E-mail: polgarmester@ber.hu
 Telefon: 0036-32-486-025 Fax: 0036-32-486-025
autó-motorsport,    erdei túra, tanösvény,    híres étterem,    kávézó, teaház, kávéház,    konferencia központ,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom,    vár, várrom

 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Malom udvar magyar-filippínó fúziós étterem

Telefon szám: +36-20 938 6935
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3045 Bér, Táncsícs út.9
Link: www.malomudvar.com

Budapesttől 80 kilométerre, a Nógrád megyei Béren – ahol hosszú idő óta békében megférnek egymással a magyarok, a roma és a szlovák nemzetiségűek – Anna és Ferenc házasságának, majd álmaik megvalósításának köszönhetően ma már a filippínó kultúra is része e gyönyörű völgykatlannak.
 sétáló utca, városkép
 

Bér település

Cím: Bér
Link: www.ber.hu

Bér Nógrád megye egyik legszebb fekvésű falucskája. A Cserhát lábánál, a hegység dél-nyugati részén helyezkedik el, a Bér patak mentén egy völgykatlanban. Festői környezetben számos gyalogtúra lehetőség nyílik! Elérhető a bujáki várrom és látható a világviszonylatban is egyedülálló vulkanológiai jelenség, a nagyhegyi homorú andezit-oszlopok. Ezek a miocén korban működő tűzhányók nyomán keletkeztek. Alig 6 km-re van a Szanda várrom, 4 kilométerre pedig a Sasbérci kilátó.
 templom
 

Bér evangélikus temploma

Cím: 3045 Bér, Mihályfi E. tér 5.
Link: www.ber.hu
Telefon szám: +36-20 824-2821
Kapcsolattartó személy: Thuránszky István

Bér evangélikus barokk temploma 1721-ben középkori alapokra épült. A többszöri átalakítás ellenére is felfedezhetők még a XIV. század gótikus részletei. Szentélye és a torony legfelső emelete 1896-ban készült.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner