12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bér
www.ber.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Maczó László E-mail: polgarmester@ber.hu
 Telefon: 0036-32-486-025 Fax: 0036-32-486-025
autó-motorsport,    erdei túra, tanösvény,    híres étterem,    kávézó, teaház, kávéház,    konferencia központ,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom,    vár, várrom

 sétáló utca, városkép
 

Bér település

Cím: Bér
Link: www.ber.hu

Bér Nógrád megye egyik legszebb fekvésű falucskája. A Cserhát lábánál, a hegység dél-nyugati részén helyezkedik el, a Bér patak mentén egy völgykatlanban. Festői környezetben számos gyalogtúra lehetőség nyílik! Elérhető a bujáki várrom és látható a világviszonylatban is egyedülálló vulkanológiai jelenség, a nagyhegyi homorú andezit-oszlopok. Ezek a miocén korban működő tűzhányók nyomán keletkeztek. Alig 6 km-re van a Szanda várrom, 4 kilométerre pedig a Sasbérci kilátó.
 templom
 

Evangélikus templom - Bér

Cím: 3045 Bér, Mihályfi E. tér 5.
Link: www.ber.hu
Telefon szám: +36-20 824-2821
Kapcsolattartó személy: Thuránszky István

Bér evangélikus barokk temploma 1721-ben középkori alapokra épült. A többszöri átalakítás ellenére is felfedezhetők még a XIV. század gótikus részletei. Szentélye és a torony legfelső emelete 1896-ban készült.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner