12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bélavár
www.somogy.hu/belavar
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ujfalvi Jánosné E-mail: belavar@somogy.hu
 Telefon: +36-82 723-103 Fax: +36-82 723-099
sétáló utca, városkép

 sétáló utca, városkép
 

Bélavár település

E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7589 Bélavár,
Link: www.somogy.hu/belavar

         
         
A Dráva völgyében, Somogy megye délnyugati részén, a Pécset Nagykanizsával összekötő vasútvonal mentén fekszik egy szép, erdőktől övezett, pazar természeti környezetű település: Bélavár. A külterületének több mint fele a Duna-Dráva Nemzeti Parkhoz tartozik, ritka növénytársulások és érdekes állatfajok – sikló- és gyíkfaunák, halászsasok, récék – honosak errefelé. A növényvilága védett a Palina erdőben és az Almásberek gyertyános, kocsányos tölgyeiben. A falutól ötszáz méterre folyik a Dráva, melynek egyes holtágaiban kavicsbányászat folyik. Kedvelik ezt a vidéket a túrázók, a strandolni és kikapcsolódni vágyók, valamint a horgászok is.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner