12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bázakerettye
www.bazakerettye.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: IVÁNYI LÁSZLÓ OTTÓ E-mail: kerettye@enternet.hu
 Telefon: +36-93-348-003 Fax: +36-93-548-004
arborétum,    horgászat, horgásztó,    kiemelt szolgáltató,    kisvasút, városnéző kisvonat,    szálláshely,    templom,    termál gyógyfürdő,    történeti múzeum,    utazási irodák, turistainformáció

 arborétum
Arborétum. Többszáz/többezer különleges növényfaj, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Arborétumunk várja a pihenni vágyókat.
 

Budafai Arborétum

Telefon szám: +36 30 320-3803
Cím: Bázakerettye, Budafapuszta
Link: www.budafaluus.hu/menetr/arbnyitv.pdf

A Zalai Erdő és Fafeldolgozó Gazdaság 1959-ben létesítette a 46 hektáros arborétumot. Az 1926-ban épített vadászház, ami a Zichy család tulajdonát képezte, és a köré telepített park képezi az Arborétum magvát. Több mint 200 fajta többnyire védett növénnyel, fenyővel, lomb- és cserjefajtával büszkélkedhet. A fafajok Észak-Amerikából, Ázsiából és Észak-Európából származnak. A leglátványosabbak talán a jegenye-, mamut- és a mocsári fenyők, valamint a május elején nyíló azáleák.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Kistolmácsi-tó (horgászhely)

Telefon szám: +36-93/544-900
Cím: Bázakerettye, külterület
Link: www.zalaerdo.hu
Fax szám: +36-93/544-900
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A 11,2 ha nagyságú víztározót a Zalaerdő Zrt. jogelődje, a Zalai Erdő-és Fafeldolgozó Gazdaság létesítette 1989-ben, jelenleg a Zrt. Letenyei Erdészete kezeli. Átlagos vízmélysége 1-7m, körben erdő és nádas övezi. Természetesen horgászni is lehet, a tó változatos halállománya remek szórakozást nyújt a kikapcsolódásra vágyóknak. Elsősorban ponty, amur, kárász és keszegfélék a fogható fajok, ragadozók közül pedig a csuka és a süllő. Éves vagy napi területei engedélyt a Letenyei Erdészet irodájában, Letenyén a Kossuth utcai horgászboltban, illetve a tó partján az Ászok büfében lehet váltani. A felnőtt éves területi engedély 12000 Ft, az ifjúsági 6000 Ft, hetijegy 6000 Ft, a felnőtt napijegy 2000 Ft, az ifjúsági 1000 Ft. Horgászni az országos horgászrend előírásai szerint lehet.
 kiemelt szolgáltató
 

Bázakerettyei Oktatási és Művelődési Központ

Telefon szám: +36-93/348-020
Cím: 8887 Bázakerettye, Sport út 1.

Célunk, hogy a térségben egy olyan komplex épület-együttest valósítsunk meg, mely méltó körülményeket biztosít megjelenésében, funkciójában és technikai felszereltségében az európai szintű rendezvényeknek.
 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Erdei kisvasút
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-30 474-2146
Cím: 8957 Csömödér, Vasút út 6.
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.zalaerdo.hu

Vonzó zalai tájak, dombok és erdőségek között kanyarog az a keskeny nyomsávú vasútvonal, amely az elmúlt időszakban a térség egyik legjelentősebb turisztikai vonzerejévé vált. A Zalaerdő Rt. Erdei Vasútüzeme által működtetett kisvonat igen kedvelt a kirándulóknak, túrázóknak.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Termálfürdő Bázakerettye

Telefon szám: +36 30 696 1070
Cím: Bázakerettye
Link: www.bazakerettye.hu

A bázakerettyei termálfürdő szezonális nyitvatartással várja kedves vendégeit. A termálfürdő két melegvizes élménymedencével, pezsgőfürdővel illetve egy hidegvizes medencével rendelkezik. A termálfürdő befogadóképessége: 2000 fő.
 történeti múzeum
 

Olajipari kismúzeum

Cím: Bázakerettye
Link: www.budafaluus.hu

A magyar olajipar szülőhelyének állít emléket a Budafa 2. kúttól alig 200 méterre, a Lispe-Kiscsehi elágazóban található a zalaegerszegi Magyar Olajipari Múzeum által a Budafa II.-es olajgyüjtő állomás szociális épületében izlésesen berendezett kis múzeum.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Budafaluus Programiroda

Cím: 8887 Bázakerettye, Sport u.1.
Link: www.budafaluus.hu
Telefon szám: +36-30-320-3803
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Budafaluus Programiroda a környék látnivalóinak bemutatására jött létre. Alapvető céljának tekinti, hogy az ide látogatók aktív pihenéséhez programok szervezésével és lebonyolításával járuljon hozzá.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner