12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szilvásvárad
www.szilvasvarad.info.hu
A Szilvásváradra látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss tiszta levegőt. A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy, megtekinthetők a pisztrángos tavak a Fátyol vízesés a szabadtéri erdei Múzeum a vadaspark. Kijelölt turistautak vezetnek el az Őserdőhöz a kilátókövekhez a barlangokhoz. Szilvásvárad ad otthont a világhírű Lipicai Ménesnek.
 Polgármester: SZANISZLÓ LÁSZLÓ E-mail: info@szilvasvarad.hu
 Telefon: +36-36-816-233 Fax: +36-36-816-229
Ifjúsági szállás, tábor

 Ifjúsági szállás, tábor
 

Bánvölgye Élménytábor - Dédestapolcsány

Telefon szám: +36-49-334-606,+36-30-207-3038
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Ferenc Dénes
Cím: 3643 Dédestapolcsány, Külterület 0164/1 hrsz
Link: elmenytabor.com

         
         
A Szilvásváradtól 8km-re található a Bánvölgye Élménytábor ( 48.147151, 20.45201 ). Kitűnő adottsága révén családok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi csoportok fogadására, edzőtáborok, erdei iskolák, szilveszteri bulik megrendezésére is kiválóan alkalmas. A Bükk hegység lábánál, öles fák vigyázzák az Élménytábort. A város zajától távol kiváló lehetőséget találhatnak itt a természet közelségét kereső, tartalmas, aktív pihenésre vágyók. A szállások kialakítása biztosítja, hogy táborunkban a nagy létszámú, akár 180 fős iskolai csoportok és a baráti társaságok is megtalálhatják a legmegfelelőbb elhelyezést. Az Élménytábor egy kiváló ifjúsági tábor a Bükki Nemzeti Park területén.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.