12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bánk
www.bank-falu.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Torma Andrea E-mail: bank@profinter.hu
 Telefon: +36-35 342-202 Fax: +36-35 342-202
emlékmű, műemlék, szobor,    horgászat, horgásztó,    mulatság, fesztivál,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

A háború áldozatainak emlékműve - Bánk

Cím: Bánk

A háború áldozatainak emlékműve - Bánk
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Bánki-tó

Cím: Bánk, Petőfi u.
Link: www.bank-falu.hu

A napijegyet (2500 Ft) a HARCSA KOCSMÁBAN tudják megvásárolni, aznapra reggel 6.00 órától, vagy másnapra 21.00 óráig! Amennyiben a halőr itt tartózkodik az Őr-házban, akkor nála kell jelentkezni. Az Őr-ház falán található vendég-jelenléti ívre olvashatóan be kell jegyezni a horgász nevét, a horgászat kezdő időpontját, és le kell adni a horgászigazolványt. A Vendéghorgász tartsa magánál a napijegyet és a fogási naplót. Ha a halőr épp nem tartózkodik az őr-házban, akkor a horgászigazolványt a postaládába kell bedobni.
 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Bánki Nyár kulturális rendezvény

Cím: Bánk

A környék legnagyobb - bizton állítható -, legszebb környezetben lévô szabadtéri színpadán hétrôl-hétre színvonalas programokat kínál a "Bánki Nyár" rendezvénysorozat. Többek között hangversenyek, népzenei programok, fimelôadások, színházi programok váltakoznak, de a fiatalabb korosztály könnyűzenei koncerteknek is tapsolhat.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Szlovák tájház - Bánk

Cím: Bánk, Petőfi út 94.
Link: www.bank-falu.hu/lap01-4.htm

A Szlovák Nemzetiségi Kiállítás egy régi szabadkéményes parasztházban mutatja be a helyi szlovákság XIX. századi életét, viseletét, berendezéseit, használati tárgyait. Nyitva tartás: V.1-X.31.: K-V 10-14 Előzetes bejelentkezés alapján bármikor. Mozgássérülteknek biztosított a látogatás. Ingyenes belépés: Pedagógusoknak, 6 év alatti gyermekeknek, illetve vasárnap diákoknak. Tárlatvezetés: Magyar nyelven.
 szálláshely
 

Tengerszem Panzió - Bánk

Cím: Bánk, Petőfi u. 25.
Link: www.tengerszempanzio.hu
Telefon szám: +36-35-342-159
Fax szám: +36-35-342-159
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Panziónk a Börzsöny-hegység lábánál épült, modern, komfortos szobákkal várja vendégeit. Éttermünk úgy tájjellegű mint nemzeti ételeket is tartalmazó étlapot kínál. Egyéb szolgáltatások: infraszauna.


Bánkgyöngye Panzió

Cím: 2653 Bánk, Hősök tere 5.
Link: bankgyongye.hu
Telefon szám: +3635 342-117; +3630 350-0676
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Ernest Ildikó

Bánkon ebben a szépséges, tiszta levegőjű tájban, kellemes környezetben, a tó partján található a családias hangulatú BÁNKGYÖNGYE PANZIÓ. A panzió kétágyas, négyágyas pótágyazható szobákkal, hideg-melegvizes mosdóval, fürdőszobával rendelkezik.
 templom
 

Evangélikus templom - Bánk

Cím: 2653 Bánk, Hősök tere 12.
Link: bank.lutheran.hu/index.html
Telefon szám: +36-35/342-103

Az evangélikusok 1791-ben épült késő barokk templomának kosáríves kapuja e felett kerek ablak található. A torony órapárkányos, új törpeárkád dísszel, egyenes toronysisakkal. Szentélye lapos kosáríves. Belseje egyhajós. A közepén befelé ívelő kórust két oszlop tartja. A hajó tükörboltozatú. Coft oltár, a Kálváriát ábrázoló oltárképen alul a jobb sarokban jelzés: A: E: Illés Ödön, 1903.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Bánki Strand

Cím: 2653 Bánk, Petőfi Sándor út 61.
Link: www.bankistrand.hu
Telefon szám: +3630/664-34-25

Bánki Strand nyári nyitva tartása: június 1. - szeptember 1-ig, hétfő - vasárnap 9:00 - 19:00. Szolgáltatások: büfé (meleg konyha), hot-dog, hamburger, lángos, jégkrémek, üdítők, vízibicikli és csónak kölcsönzés.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner