12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bánd
www.band.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Steigervald Zsolt E-mail: polgarme@vnet.hu
 Telefon: +36-88-504-130 Fax: +36-88-504-131
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vár, várrom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Kőkereszt - Bánd

Cím: 8443 Bánd,
Link: www.band.hu

A bándi római katolikus templom kertjében álló kőkereszt.
 étterem
 

Udvarház - Bánd

Cím: 8443 Bánd, Petőfi u. 2.
Link: www.facebook.com/udvarhazband
Telefon szám: +36-88 272 424
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A bándi Udvarház a Bakony lábánál a 8-as út mellett, Veszprém és a világhírű porcelángyár otthonául szolgáló Herend között található. A több, mint 150 éves épületbe betérve az embernek olyan érzése támad, mintha visszatérne a lassan feledésbe merülő múltba. 19. századi parasztos hangulat, tele a korból származó eszközökkel, kiegészítőkkel. A megszokott étlap helyett a vendégek egy igazi gyúródeszkáról választhatják ki, hogy mi kerüljön asztalukra fatálon, vagy fateknőben . Az Udvarház konyhájának ételei dédanyáink ízeit idézik.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Kakukk Vendéglő Panzió - Bánd

Cím: 8443 Bánd, Petőfi S. u. 82.
Link: www.kakukkvendeglopanzio.hu
Telefon szám: +36-88-272-017
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-88-272-017

Sok szeretettel várjuk Önt családjával, barátaival együtt Bándon, a családias hangulatú Kakukk Vendéglő-Panziónkban! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 sétáló utca, városkép
 

Bánd település

Cím: 8443 Bánd,
Link: www.band.hu

Ez a közel 800 éves történelemre visszatekintő település a Bakony hegység által körülvett kis medencében fekszik. A környék sok kirándulásra nyújt lehetőséget, de a 20 km-re fekvő Balaton a nyári kánikulában is kellemes kikapcsolódást biztosít. Rossz idő esetén a 10 km-re fekvő megyeszékhely Veszprém és a 2 km-re fekvő Herend is megtekinthető.
 templom
 

Római katolikus templom Bánd

Cím: 8443 Bánd,
Link: www.band.hu

A bándi Szent Anna tiszteletére szentelt katolikus templom. A templomon két évszám található: a bejárat fölött 1863 a tornyon 1884.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Essegvár - Bánd

Cím: Bánd, külterület
Link: www.band.hu

A község határában, a Séd patak mellett emelkedő mészkőszirt nyugati végén talárjuk a várromjait. A várban régészeti feltárás, állagmegóvó és helyreállító munkálatok folynak. A vár területén kellő óvatossággal tartózkodjanak, a balesetveszélyes helyeket kerüljék! Felhívjuk figyelmüket a műemlék és a természet szépségeinek megóvására! Itt tartózkodásukhoz kellemes időtöltést kívánunk!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner