12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mecseknádasd
www.mecseknadasd.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kraszné Auth Szilvia E-mail: mecseknadasd@mecseknadasd.hu
 Telefon: +36-72 563-100 Fax:
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Arnold vendégház - Mecseknádasd

Telefon szám: +36-72-463 006,+36-30-959-3002
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Arnold János
Cím: 7695 Mecseknádasd, Rékavölgyi u. 15.
Link: www.mecseknadasd.hu/arnold-vendeghaz

         
         
Az Arnold család változatos programokkal, szórakozási lehetőségekkel, az ismert magyar vendégszeretetettel várja Önt és kedves családját! A három szobás házban egy időben 8 főt tudunk vendégül látni. A földszinten borospince és pinceszoba, valamint garázs található. A két hálószobánkban összesen 6 fő, a nappaliban (ahol TV is van) két fő részére tudunk szállást biztosítani. A vendégeknek két fürdőszoba áll rendelkezésére. Jól felszerelt konyhánkban mikrohullámú sütő, kályha, hűtő található. Családunk német nyelven is beszél.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner