12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tiszaigar
www.tiszaigar.civil.co.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SZILÁGYI LÁSZLÓ E-mail: tiszaigarph@dunaweb.hu
 Telefon: +36-59-513-018 Fax: +36-59-513-017
arborétum

 arborétum
Arborétum. Többszáz/többezer különleges növényfaj, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Arborétumunk várja a pihenni vágyókat.
 

Arborétum, Tiszaigar

Cím: Tiszaigar

         
         
Tiszaigar határában terül el a sok őshonos és egzotikus növénynek otthont adó arborétum. Az arborétum kiváló kikapcsolódási, kirándulási lehetőség. Nem elhanyagolható szempont, hogy a belépés ingyenes mindenki számára. A látogatható 8-17 között. Jelenleg az arborétumban körülbelül négyszáz fa- és cserjefaj látható, közöttük több mint száz fenyőféle. A park legértékesebb, legszebb része talán az ősöreg tiszafás erdőrészlet, a tölgygyűjtemény, amelyben olyan értékes fajok láthatók, mint a perzsatölgy, a fehér, a mocsári vagy a babérlevelű tölgy. A hangulatosan kialakított, megkapóan szép arborétum ritka fái között a látogató találkozhat még gránátalmával, ámbrafával vagy sárgafával

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner