12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Rakamaz
www.rakamaz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Bodnár László E-mail: onkormanyzat@rakamaz.hu
 Telefon: 0036-42-371-495 Fax: 0036-42-371-128
íjászat

 íjászat
Tökéletes kikapcsolódás a gyönyörű környezetben. Az ősi módszer hagyományos és sportszerű élményével, az erő, a koncentrálás és a vadászat fantasztikus érzését engedi hozzánk. Próbálja ki kialakított területeinket és díszleteinket.
 

Aranyos Leventéi Íjász Egyesület

Kapcsolattartó személy: Posta Pál
Cím: Rakamaz
Link: www.rakamaz.hu

         
         
Az egyesület honfoglaláskori hagyományőrző íjász tevékenysége 2000. szeptemberébe nyúlik vissza. 5 felsős fiúval kezdtük az edzéseket az iskola tornatermében. A gyerekeket elkísérték a szülők, akik kedvet kaptak ehhez a tevékenységhez. 2002. tavaszára már 20 főt számolt a csapat. A szülők, mint pártoló tagok mindenhova kísérték a gyerekeket. A versenyek, túrák családi „ vállalkozássá” nőtték ki magukat A csapat korosztály szerinti megoszlása : 4 évestől 50 évesig mindenféle korosztály képviseltette magát.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.