12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tállya
www.tallya.hu
Tállya a Tokaj – Hegyaljai borvidék egyik legősibb szőlőtermesztő, borászattal foglalkozó községe, a királyi borok hazája. A csodás természet, az éghajlat, az itt élő emberek szorgalma, szaktudása, vendégszeretete valamint a borral szembeni magas minőségi elvárások tették nemzetközileg és országosan is méltán híressé a hegyaljai bort. Tegye meg, hogy helyben tapasztalja meg mindezt! Ehhez kínálunk Önnek és kedves Családjának az igényeknek megfelelő szintű szállást, ízletes ételeket, borokat, barátságos és vendégszerető embereket.
 Polgármester: OSIKA JÓZSEF E-mail: tallya@t-online.hu
 Telefon: 0036-47-398-024 Fax: 0036-47-398-024
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Aranynap Vendégház Tállya
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-30/265-2371; 30/204-8107
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Knizner Péter, Knizner Viktor
Cím: 3907 Tállya, Rákóczi utca 45.
Link: www.aranynapvendeghaz.hu

         
         
Tállya centrumában elhelyezkedő Aranynap Vendégház a XIX. században épült polgári házban került kialakításra. Vendégházunkban 3 db 3 ágyas szoba található, amelyekhez különálló fürdőszoba is tartozik. A kedves vendégek pihenését tágas nappali, valamint pihenőszoba teszi komfortossá. Rendelkezésre áll továbbá egy jól felszerelt teakonyha is, amelyben a vendégeknek saját maguknak is lehetőségük van főzésre. Továbbá megoldott a vendégház akadálymentesítése is! A vendégházhoz zárt parkoló tartozik, ahol 5 személygépkocsi tud parkolni. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner