12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Gyula
www.gyula.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Görgényi Ernő E-mail: gyulaph@gyula.hu
 Telefon: 0036-66-362-347 Fax: 0036-66-463-143
szálláshely

 szálláshely
 

Aranykereszt Hotel*** - Gyula
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-66-463-194
Fax szám: +36-66-463-197
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tulván Zsolt
Cím: 5700 Gyula, Eszperantó tér 2
Link: www.hotelaranykereszt.hu

         
         
Gyula központjában álló rusztikus épület a XIX. században épült, a város egyik legcsaládiasabb szállodájának, az Aranykereszt Hotelnek ad otthont. A múlt század lenyűgözőségét megőrző szálloda nyugodt és pihentető szállást kínál kényelmes szobáiban. A szálloda népszerű éttermében ízlésének megfelelő magyar ételkülönlegességektől kezdve a modern vegetáriánus fogásokig, mindenki megtalálhatja kedvencét. Találkozók, ebédek, illetve különféle összejövetelek szervezhetők a szálloda konferenciatermében, valamint az étkezőteremben. Mindemellett a hotel kirándulásokat is szervez vendégeinek Erdély területén, illetve a környékbeli falvak és farmok körül. Aktuális ajánlatunkról az ikonra kattintva olvashat bővebb tájékoztatást. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.