12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Apaj
www.apaj.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: NOVÁK PÁL E-mail: info@apaj.hu
 Telefon: +36-24/408-173 Fax: +36-24/408-376
erdei túra, tanösvény,    híres étterem,    lovaglás,    nemzeti park,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Réce tanösvény Felső-Kiskunsági Puszta-Apaj

E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 2345 Apaj,
Link: knp.nemzetipark.gov.hu

A tanösvény az Apajról keleti irányba leágazó Kunpeszér - Bugyi felé haladó közforgalmú műúton érhető el. A tanösvény kiinduló pontját egy nagyobb tájékoztató tábla jelzi, ahol az út szélén parkolni is lehet.
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Lupo Lovas Club

E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Apaj / Dömsöd Szőrhalom
Link: www.apaj.hu
Telefon szám: +36-20-220-1194; 20-940-1069

A Lupo Lovas Club Budapesttől 45 km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzetipark területén lévő, hagyományos módon, vályogtéglából épült parasztház, faházak és sátortábor. Az épület felszerelt, 3 db fürdőszobával és 1 db konyhával. Tavasztól őszig 20 fő, télen 10 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas a tanya. Területünkön lehetőség van kempingezésre. A szabadidő játékos eltöltéséhez a társasjátékok, tollaslabda, ugrókötél, focilabda, homokozó, kerékpár, és Quad, adnak lehetőséget. Elsajátíthatják a western vagy angol lovagolást. Kipróbálhatják a lasszózást, és a pónifogatot. Versenylovakkal ugrathat akadálypályánkon. Maratonkocsival és hintóval próbálhatja ki tudását.


Lovas bemutató Apaj

Cím: 2345 Apaj, Hajós Major
Telefon szám: +36-(26)-311-411
Fax szám: +36-(24)-430-275

Az érkező autóbuszt a Nemzeti Park bejáratánál a csikósok ostor csattogtatás közepette fogadják és a Puszta csárdába vezetik, ahol cigányzene és pálinka várja a vendégeket. (A csárda 300 fő befogadására, a folklórműsor bemutatására alkalmas, nádfedeles étterem.) A házipálinka után a résztvevők elfogyasztják a "parasztos tízórait", pár pohár bor kíséretében.
 nemzeti park
Európában egyedülálló természeti környezet és állatvilág, a Világörökség része. Magyarország különösen védett értéke, kiemelt gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Gémeskút Apajpuszta

Cím: Apajpuszta

Gémeskút Apajpuszta


Pipacsok Apajpuszta

Cím: Apajpuszta

Pipacsok Apajpuszta


Szürkemarhák Apajpuszta

Cím: Apajpuszta

A tízórait követően a vendégek pusztai kocsikázásra indulnak, megtekintik a szürkegulyát, és a rackanyájat.


Tanyavilág Apajpuszta

Cím: Apajpuszta

Tanyavilág Apajpuszta
 templom
 

Református templom - Apaj

Cím: 2345 Apaj, Dobó István u. 47/c.
Telefon szám: +36-24-533-150
Link: www.apaj.hu

Apaj református temploma 2005-ben épült.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner