12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Apátvarasd
www.apatvarasd.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: BODORKÁS ISTVÁN E-mail: apatvarasd@gmail.com
 Telefon: +36 20 451 5588 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Csillag Erdészház - Apátvarasd

Telefon szám: +36-72 463-029
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7720 Apátvarasd, Vadászcsárda kültelek 4.
Link: www.itour.hu

Üdülőfaluban, közvetlenül az erdő mellett álló, egész évben nyitva tartó, két különálló, közös udvarú vendégház. A tágas udvarban fürdőmedence, mini játszótér, pingpongasztal, grillező és nyárssütő hely. A természetkedvelő vendégeinket madár- és vadles- programjainkon szeretettel várjuk. A 4 szobában összesen 9 férőhely található. Baráti és családi társaságoknak ideális pihenőhely. Mindkét házban rádió, színes televízió, parabolaantenna és teljes felszereltségű konyha várja Önöket. Családunk németül és angolul beszél. Szálláshelyünk négy napraforgóval minősített.


Vadászcsárda

Telefon szám: +36-74-451-399
Cím: 7720 Apátvarasd,
Link: www.itour.hu
Fax szám: +36-74-415-277

A Mecsek erdejében található “Vadászcsárda” természeti szépségben minden évszakban gazdag környezete ideális körülményeket biztosít a csendet és nyugalmat kedvelő családoknak, baráti társaságoknak. Kelet-Mecsek tájvédelmi körzetben lévő üdülőházat több mint 3000 m2-es telek övezi. A telket dísznövények, gyümölcsfák és virágok teszik színesebbé. A házhoz - több autó számára - belső és külső parkírozó, valamint egy 50 m2 –es terasz is tartozik.
 templom
 

Római katolikus templom - Apátvarasd

Cím: Apátvarasd
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Apátvarasdon a ma is álló műemlék templomot 1792-ben szentelték fel.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner