12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szurdokpüspöki
www.szpuspoki.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Pintér Miklós Ervin E-mail: szphivatal@gmail.com
 Telefon: +36-32 473-570 Fax: +36-32/473-777
Ifjúsági szállás, tábor

 Ifjúsági szállás, tábor
 

Anna-liget Ifjúsági Tábor Szurdokpüspüki

Telefon szám: +36-70-617-3057
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3064 Szurdokpüspöki, Gyöngyösi út 3 .
Link: annaliget.hupont.hu

         
         
A Mátra lábánál található a régmúlt emlékét őrző Szurdokpüspöki, mely festői környezetben helyezkedik el. Az itt található Anna-liget Ifjúsági Tábor várja az ide látogató vendégeket, táborozni vágyókat, turázókat, ifjúsági csoportokat. A liget ma már mint üdülő táborként is ismert. Iskolák, népmüvészeti csoportok, egyéni rendezvények számára kulturált környezetben maximális ellátást biztosit . 2-3 ágyas kőépületi szobák/fürdőszobával/ 10 ágyas faházak. A kulturált étkezést jól felszerelt konyha, étterem biztositja/reggeli, ebéd, vacsora/. Közel 240 férőhelyes szállás. Sátorozásra, kempingezésre is lehetőség van.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner