12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sárospatak
www.sarospatak.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Aros János E-mail: spatak.ph@t-online.hu
 Telefon: 0036-47-311-130 Fax: 0036-47-311-404
képzőművészet

 képzőművészet
Neves képzőművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Andrássy Kurta János szobrászművész életmű-kiállít

Telefon szám: 0036-47-511-012
Cím: 3950, Sárospatak Szent Erzsébet út 14
Link: www.patakikeptar.hu

         
         
A Herman Ottó Múzeum Sárospataki Képtára 1968-ban jött létre Béres Ferenc énekmûvész kezdeményezésére. A képtár gyûjteményei elsõsorban a 20. századi magyar mûvészet bizonyos korszakait reprezentálják. A zeológiai tevékenységen túl jelentõs a kiállító funkció is. A több mint 350 m2-es kiállítóteremben rendszeresen, évente 4-5 alkalommal, rendeznek képzõmûvészeti kiállításokat. Évente egy-két tárlattal mutatják be a Sárospatakhoz és Zemplénhez kötõdõ mûvészek gyûjteményes kiállításait, emellett bemutják a mai magyar mûvészet néhány izgalmas kezdeményezését is. A kiállítások nyitva tartása: Hétfõ kivételével, naponta 10-tõl 16 óráig.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner