12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Hévíz
www.heviz.hu
Hévíz városát a sajátos atmoszféra az érintetlen természeti kincsek a kulturális értékek és az itt élő emberek vendégszeretete teszi egyedülállóvá. A fürdőváros korhű hangulatában felújított tófürdőjével és szolgáltatásokkal várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat. Hévízen teljes körű kínálat várja Önt, itt mindenki megtalálja a neki tetsző, szállást, éttermet, borospincét és programokat.
 Polgármester: Papp Gábor E-mail: heviz_ph@t-online.hu
 Telefon: +36-83 500-800 Fax: +36-83 500-801
szálláshely

 szálláshely
 

Amira Boutique Hotel Wellness és Spa **** Hévíz

Telefon szám: +36-83-610-610,+36-30-957-8322
Fax szám: +36-83-610-610
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Torma Norbert
Cím: 8380 Hévíz, Dr Babócsay u. 43.
Link: www.amirahotel.hu

         
         
Köszönjük, hogy megtekinti oldalunkat. A www.szeporszag.hu látogatóit az Amira Hotel megajándékozza a legalacsonyabb csomagárakkal és egy kellemes teadélutánnal, ami egy marokkói nana mentatea elfogyasztásával jár wellness részlegünkben. Legyen Ön is részese a mesés kelet titokzatos világának a mór - arab stílusban épült szállodánkban! Az elegánsan és komfortosan berendezett superior szobák és speciálisan kialakított lakosztályok (Üzletemberek, Nászutasok, Kisgyermekes családok és mozgáskorlátozottak részére) a híres keleti kényelmet biztosítják az Ön részére. A kelet varázslatos világát idéző különleges atmoszféra várja Önöket wellness Oázisunkban, mellyel kényeztetjük testét –lelkét-szellemét és különleges wellness szolgáltatásainkkal egyben felidézzük az 1001 éjszaka legszebb meséinek hangulatát! Keleti hangulatú pezsgőfürdő, török gőzfürdő (Hamam), Cleopátra-és Cézár fürdő Exkluzív szauna részleg finn- bio- és infra szaunával. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner