12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Algyő
www.algyo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Molnár Áron E-mail: ph@algyo.hu
 Telefon: 0036-62-517-517 Fax: 0036-62-517-516
egyedi ritkaság,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    internet,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    templom,    vadászház,    védett ritkaság

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Algyői kubikgödrök, Csodatócsa (horgászhely)

Telefon szám: +36-62 444-865
Cím: Algyő
Link: www.algyo.hu

Algyői kubikgödrök, Csodatócsa 4 ha. Az algyői vasútállomás mögötti víztározó gödrök. Szegedtől 9 km-re, Hódmezővásárhely felé az algyői vasútállomáshoz vezető kereszteződésben balra, majd a vasúti sínek után ismét balra. Kezelője az Algyői Kormorán Horgászegyesület.
 internet
 

Algyöi Teleház

Telefon szám: 0036-62-517-170
Cím: 6750 Algyő, Kastélykert u. 63.
Link: www.algyo.hu
Fax szám: 0036-62-517-170
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Ménesi Lajosné

Algyöi Teleház, internet elérhetőség, eMagyarország Pont. Algyőn is szeretettel várja látogatóit a 2001. augusztus 19-én megnyílt teleház. Az intézmény szolgáltatásait a könyvtár épületében vehetik igénybe az érdeklődők.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tájház - Algyő

Telefon szám: +36-30 415-0435
Cím: 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.
Link: www.algyoitajhaz.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Izbékiné Cseuz Gabriella

Az algyői Kastélykert utca 42. szám alatti tájház épületének egy helyiségében eredetileg kovácsműhely működött. A következő kiállítóhelyiségben egy lakószobát láthatunk az 1970-es évekből. A fentiek megtekintése után a tájház vendége újabb ugrást tehet a múltba, ugyanis a következő kiállítás az 1930-as évekbe viszi vissza. Nyitva tartás: Szerda, péntek, szombat 8-12-ig. Más időpontokban bejelentkezés telefonon.
 templom
 

Római katolikus templom - Algyő

Cím: Algyő, Tüskevár u.
Link: www.algyo.hu

Római katolikus templom - Algyő. Az algyői templomi katolikus miserend: vasárnaponként az eddigi időpontban, azaz 8.30-kor kezdődnek a szentmisék.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner