12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Gyömrő
www.gyomro.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Mezey Attila E-mail: pmhiv@gyomro.hu
 Telefon: +36-29 330-011 Fax: +36-29 330-078
szálláshely

 szálláshely
 

Alex Apartman   Info

Telefon szám: +36-30-2843-612
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Romanov Sándor
Cím: 2230 Gyömrő, Üllői út 24.
Link: www.alexapartman.hu

         
         
Az Alex Panzió*** 25 km-re van Budapest központjától, Gyömrőn egy félhektáros parkosított területen, 10 percnyire a Ferihegyi reptértől. Körülbelül 30 perc alatt érhető el a belváros autóval, vonattal, vagy busszal. Vendégeink részére egyszerű, de kényelmes, barátságos és tiszta elhelyezést kínálunk a földszinten 1-2 ágyas, újonnan berendezett szobákban, külön fürdőszobákkal. Az emeleti 120 m2-es apartmanban 3 és 4 ágyas szobák találhatók, 36 m2-es hall teljes felszereltségű amerikai konyhával, fürdőszoba, WC használattal. Összesen tíz fő szállásolható el. A szálloda ideális fiatalok vagy olyan csoportok számára, akik nem szeretnének sokat költeni a szállásra, de mégis kellemes helyen szeretnének lakni budapesti tartózkodásuk alatt. Gépkocsival érkezőknek zárt parkolás biztosított. Vendégeinket igény szerint a reptérről elhozzuk a panzióba, illetve a reptérre kivisszük. Ugyanez vonatkozik a vonathoz való csatlakozásra is. Bármilyen igényt a lehetőségekhez mérten igyekszünk teljesíteni.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.