12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Alcsútdoboz
www.alcsutdoboz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Tóth Erika E-mail: onkalcs@axelero.hu
 Telefon: +36-22-594-070 Fax: +36-22-594-081
állatsimogató,    arborétum,    ATM / Valutaváltás,    bio termékek,    falusi turizmus,    fitness stúdió,    golfpálya,    gyógymasszázs,    híres étterem,    kastély, kúria,    kiemelt szolgáltató,    kisvasút, városnéző kisvonat,    klub, egyesület,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    szépségszalon,    templom,    tereplovaglás,    vár, várrom

 arborétum
Többszáz/többezer különleges növényfaj, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Arborétumunk várja a pihenni vágyókat.
 

Alcsúti arborétum

Telefon szám: +36-22 353-219
Cím: 8086 Alcsútdoboz
Link: www.alcsutiarboretum.hu

Az egykori Habsburg-kastély parkja. Az Alcsutdobozi Arborétum József Nádor egykori uradalmának legszebb lankáin terül el. A 40-hektáros parkban 320 növényfajtát honosított meg a nádor és fia József főherceg. Értékes a fenyőgyűjteménye. A közeli gyertyános erdőben van az ország legidősebb platánfasora. Szép növény ritkaságok köszöntik a tavaszt és az idelátogatókat.


Virtuális kirándulás az Alcsúti Arborétumban

Telefon szám: +36-22 353-219
Cím: 8086 Alcsútdoboz

A kastély parkja ma több mint 40 hektáros, növényritkaságok egész sorát rejtő arborétumnak ad helyet, s a természet után vágyakozóknak nyújt kellemes kikapcsolódást.
 golfpálya
Gyönyörű ápolt környezetben, minden feltételnek megfelelő pálya várja a klubtársakat.
 

Pannonia Golf és Country Club Máriavölgy Rt.

Telefon szám: 0036 22 594 200
Cím: 8087 Alcsútdoboz, Máriavölgy 1.
Link: www.pannonia-golf.hu

Tájékoztatjuk Önöket, 2008. november 24. és 2009. február 28. között az időjárástól függően a Pannonia Golf & Country Club klubháza zárva van.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Habsburg-Kastély maradványai

Telefon szám: +36-22-353-219
Cím: Alcsútdoboz, Alcsúti utca

Alcsút 1819-ben került Habsburg József nádor tulajdonába. A nádor 1819 és 1827 között építtette fel kastélyát a településen, mely az ország egyik legimpozánsabb klasszicista kastélyának számított. Nyitva: márciusban, októberben és novemberben szombat, vasár-és ünnepnapokon 10-17 óráig, áprilisban hétfő és kedd kivételével minden nap 10-17 óráig, május 1-től szeptember 30-ig 10-18 óráig.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Pogányvár


 
Pogányvár Alcsút-Göböljárás pusztától DK-re található. A 290 m átmérőjü bronzkori földvár -melyet a Váli völgyben folydogáló Szent László patak ölel körül – a kr.e. II. évezred közéből, a középső bronzkor ból származik.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.