12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Veszprém
www.veszpreminfo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Porga Gyula E-mail: vmjv@gov.veszprem.hu
 Telefon: 0036-88-425-222 Fax: 0036-88-424-230
karantén közbeni szolgáltatások

 karantén közbeni szolgáltatások
Karantén közbeni szolgáltatások. A koronavírus a veszélyhelyzet kihirdetése miatt csökkent vagy megszünt a bevétele? Eddigi fő tevékenységét modosította, vagy megváltoztatta mert talpon akar maradni? Tudassa azokkal akik otthon vannak karanténban, hogy van megoldás.
 

Aegon Értékesítési partner

Telefon szám: +36-30 583 6243
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Koppány András
Cím: 8200 Veszprém, Avar utca 38/a

         
         
Kedves Ügyfeleim! Ezúton szeretnélek tájékoztatni Benneteket, hogy a megváltozott, rendkívüli körülmények ellenére, továbbra is állok rendelkezésetekre. Fontosnak tartom megosztani Veletek, hogy az Aegon Magyarország Biztosító a jelen helyzetre való tekintettel, számos akciós lehetőséget kínál (köztük garantált ajándékokat: LED-tv, Nespresso-kávéfőző, tablet) új szerződéskötések esetén. Amennyiben kérdés vagy probléma merülne fel meglévő szerződéseitekkel kapcsolatban, vagy gondolkoztok nyugdíjatokban, megtakarításban, biztosításban, forduljatok hozzám továbbra is bizalommal! Amiben tudok, szívesen segítek! Akár mindent el tudunk intézni személyes kontaktus nélkül is. Sok türelmet és kitartást kívánok a következő hetekre!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner