12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Somogyvár
www.somogyvar.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Móring József Attila E-mail: somogyvar@axelero.hu
 Telefon: +36-85 540-013 Fax: +36-85 340-457
kastély, kúria

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

A Széchenyi család kastélya

Cím: Somogyvár,
Link: www.somogyvar.hu

         
         
Az egykor a Széchenyi-családot szolgáló kastélyba 1946-ban speciális általános iskolát és nevelőotthont költöztettek, falai között fogyatékos gyermekekkel foglalkoznak. 1997-ben adták át az intézmény 500 személyesre bővített korszerű, minden igényt kielégítő konyháját és éttermét. A kastélyba nyugodtan bekopogtathat az utazó, hogy a régi faragásait őrző előcsarnokot és a bencés apátság egykori, rekonstruált épületének makettjét megcsodálhassa. A kastély diákotthona nyáron vendégek fogadására is alkalmas, nagyobb létszámú csoportok is elhelyezést kaphatnak benne.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner