12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Fehérvárcsurgó
www.fehervarcsurgo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Schmindtné Cser Viktória E-mail: polgarmester@fehervarcsurgo.hu
 Telefon: +36-22 200-191 Fax: +
hangverseny

 hangverseny
Neves hazai és vendégművészek csodálatos hangulatot varázsolnak elénk. Kérje programfüzetünket!
 

A Florestan Trio gyertyafényes hangversenye
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-21 311 04 26
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2.
Link: www.karolyikastely.hu

         
         
A Károlyi József Alapítvány szervezésében 2017. július 28-án, pénteken, 20 órakor a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély díszudvarán kerül megrendezésre a hagyományos Nyári szabadtéri gyertyafényes hangverseny, amelynek keretében a Florestan Trió lép fel. Az együttes az úgynevezett „Trio d’anches” műfaj művelője – amely nádas triót jelent – utalva a fafúvós hangszercsalád három, nád által megszólaló hangszerére. A műsorban két, egymástól elkülönülő nagy korszak zenéje szólal meg. A program első felében a klasszikus zeneirodalom műveiből készült átiratok hangzanak el, a második felében pedig 20. századi francia zeneszerzők eredetileg is erre a felállásra íródott darabjait hallhatja a közönség. A koncertet Mozart egy könnyed, játékos Divertimentója zárja. Koncertjegyek: Felnőtt: 3 000 Ft ; diák, nyugdíjas: 2 500 Ft.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner