12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagykarácsony
www.nagykaracsony.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Müller Miklós E-mail: polgarmesteri.hivatal@nagykaracsony.hu
 Telefon: +36-25 507-250 Fax: +36-25 507-250
kiemelt szolgáltató

 kiemelt szolgáltató
 

Mikulásház

Telefon szám: +36-20 3626 356
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 2425 Nagykarácsony, Petőfi út 14.
Link: www.mikulasfalva.com

         
         
A nagykarácsonyi Mikulásház 1995-ben nyitotta meg kapuját, és bár a Mikulás többször új otthonba költözött, az intézmény azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A kezdeményezés előtörténetéhez tartozik, hogy a Magyar Posta 1994-ben alkotópályázatot hirdetett általános iskolásoknak Tervezz karácsonyi bélyeget! Címmel: a nyertesek jutalma a díjak mellett nagykarácsonyi táborozás volt a következő esztendőben. A nyári Mikulás-tábor - nem tévesztendő össze a máshol, máskor roppant elterjedt nyárimikulás-táborral - során, a településsel való ismerkedés, kézműveskedés napjaiban vetődött fel az ötlet: mi lenne, ha Nagykarácsonyban lakna a magyar Mikulás.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.