12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kisrákos
www.kisrakos.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Könyéné Szölke Erzsébet E-mail: pankasz@euroweb.hu
 Telefon: +36-94-428-088 Fax: +36-94-428-088
szálláshely

 szálláshely
 

Őrségi Madárfészek Panzió Vendégház   Info

Telefon szám: +36-70 941-1318
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Váry Tibor
Cím: 9936 Kisrákos, Fő út 60.
Link: www.orsegszallas.hu

         
         
Az Őrség, amely még mindig őrzi a több évszázados múltra visszatekintő történelmét és kultúráját, ahol az emberek örömmel osztják meg a táj, az erdő szeretetét az ideérkező vendégekkel. A szálláshely tulajdonosa és üzemeltetője is, öko- tudatosan szívükön viselik a természet védelmét, a környező növény és madárvilág fészkeinek lelőhelyeinek megóvását. A szálláshelyhez tartozik; még 14 hektár erdő és rét, mely sok védett madárnak ad otthont, az öko-turizmusnak pedig kirándulást, megtekintést és részvételi lehetőséget a vidéki élet és a paraszti munkák megtapasztalásában. A rétet keresztülszelő patakot a vidékre jellemző tölgy és éger erdő szegélyezi. A háborítatlan környezet igazi kikapcsolódást biztosít a kirándulni , pihenni vágyóknak. A Vendégház-Panzió kézműves foglalkozások megtartásához. A szálláshely az Őrség legnagyobb tavai Vadása és Borostyántó közelsége miatt, a horgászni és a fürödni vágyóknak is ideális választás. A térségben megrendezésre kerülő Őrségi Vásárok és Fesztiválok a szálláshelyről könnyen elérhetőek.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.