12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Újszász
www.ujszasz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dobozi Róbert E-mail: ujszasz@pr.hu
 Telefon: +36-56 552-022 Fax: +36-56 552-102
bio termékek,    falusi turizmus,    kastély, kúria,    sétáló utca, városkép,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Gerendás Ökotanya és Vendégház - Újszász

Telefon szám: +36-30 207-3182
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dobozi Andrea
Cím: 5052 Újszász Fecske út 12-16.
Link: www.rendesgazda.hu

A Gerendás Vendégház 2008-ban épült négy napraforgós minősítésű, összkomfortos, tornácos, ún. középmagyar típusú parasztház. Belül látszó fa gerendás, klasszikus hármas tagolású. Két szobájához saját fürdőszoba tartozik, és egy jól felszerelt közös konyha áll a vendégeink rendelkezésére. Családok, baráti társaságok számára ideális választás.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Orczy-kastély - Újszász

Cím: 5052 Újszász, Abonyi u. 1.

A Szolnokról Jászberénybe vezető műúton, az újszászi Zagyva-híd előtt már messziről feltűnik a ma Szociális Otthonként használt műemlék kastély hatalmas épülete, a hozzá csatlakozó parkerdővel. Keletkezése az Orczy családhoz köthető, akik 1721-től birtokolták Újszász pusztát. A Kastély Otthon a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézménye, nem látogatható.
 sétáló utca, városkép
 

Újszász település

Cím: 5052 Újszász
Telefon szám: +36-56 552-022
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.ujszasz.hu

Újszász az Alföldön, a Nagykunság, a Jászság és a Tápióság határán fekszik, Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati, Pest megyével szomszédos határán. Határában ömlik bele a Tápió folyó a Zagyvába. A megyeszékhely, Szolnok kb. 13 km-re található. Szomszédos települések: Tápiógyörgye, Abony, Szászberek, Zagyvarékas, Szolnok.
 templom
 

Újszász római katolikus temploma

Cím: 5052 Újszász, Szent István tér
Telefon szám: +36-56 366-391
Link: www.ujszasz.hu

Az új templom 1885. decemberére elkészült. Ünnepélyes benedikálása, megáldása 1885. december 23-án volt, melyet a korábbi újszászi plébános, akkor már váci kanonok, Tanács János végzett, aki éppen akkor báró Orczy Tekla vendége volt.


Újszász református temploma

Cím: 5052 Újszász, Dózsa György út 2.
Telefon szám: +36-56 367-571
Link: www.ujszasz.hu

Újszász legújabb középülete az 1926-ban alapított Újszászi Református Fiókegyház újonnan épült temploma. 2001-ben 75 éves jubileumát a gyülekezeti összefogással készült épületben ünnepelhette a közösség. A templom teljesen 2004–ben készült el.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner