12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nyíregyháza
www.nyiregyhaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Kovács Ferenc E-mail: nyhjegyz@nyirhalo.hu
 Telefon: 0036-42-310-192 Fax: 0036-42-314-724
állatkert

 állatkert
Különleges és ritka állatfajok, a lepkéktől a csimpánzokon át a tigrisig. Ápolt környezet, figyelmes bánásmód, természetes díszletek és környezet, egy valóságos állatparádé.
 

Újabb gereza bébi született a Nyíregyházi Állatpar

Telefon szám: +36-42-479-702
Fax szám: +36-42-402-031
Cím: 4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Állatpark
Link: www.sostozoo.hu

         
         
Idén már másodjára kopogtat a gólya a Nyíregyházi Állatpark zászlósfarkú gereza családjában. A szaporulat igen örvendetes, hiszen idén mindössze 15 utód jött világra az európai állatkertekben (köztük egy, májusban itt a SóstóZoo-ban), így most már a család 3 ivarérett állatból-egy hímből, két nőstényből - valamint egy 2 éves s két idei kölykökből áll. Az 1 hónapja született apróságot bárki könnyedén beazonosíthatja, hiszen a faj sajátossága hogy az újszülött állat hófehéren látja meg a napvilágot, s fokozatosan egy év alatt lesz a bundája a szülőkhöz hasonló fekete színű.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner