12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Ónod
www.onod.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Tarnóczi József E-mail: polgonod@t-online.hu
 Telefon: 0036-46-466-101 Fax: 0036-46-466-101
emlékmű, műemlék, szobor,    híres étterem,    kastély, kúria,    múzeum,    templom,    vár, várrom

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Török-kastély

Cím: Ónod
Link: www.kastelyutak.hu

A település határában találhatjuk az egykori Török kastély épületét. A barokk stílusú kastélyt Török István építette az 1800-as években, amely később a Melczer család birtokába került. A kastély egyemeletes, négy saroktornyos épület. Ma a település általános iskolája működik az épületben.
 múzeum
 

Tájház - Ónod

Cím: Ónod, Vár utca 17.
Link: www.onod.hu

Ónodon 1982-ben nyitották meg azt a műemlék jellegű tájházat, melyben a néprajzi emlékeket gyűjtötték össze. Külön figyelmet érdemelnek a helyi jelentőségű fazekasműhely termékei.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Rákóczi, Ónodi vár
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Ónod

Ónod vára. A szabályos négyzet alaprajzú ónodi vár a Sajó és a Hernád folyók torkolatánál lévő forgalmas átkelőhely – a körömi rév – közelében épült. Részletes leírás az ikonra kattintva olvasható.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner