12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bükkszentkereszt
www.bukkszentkereszt.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat kis hazánk egyik legmagasabban fekvő településén! Bizonyítottan gyógyító hatású klímával, az itt élő emberek vendégszeretetével, számos nagy sikerű rendezvénnyel várjuk ide látogató kedves vendégeinket. Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Solymosi Konrád Ferenc E-mail: hivatal@bukkszentkereszt.hu
 Telefon: +36-46 390-120 Fax: +36-46 390-305
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Ódon Panzió - Bükkszentkereszt

Telefon szám: +36-46-390-095,+36-30-478-7071
Fax szám: +36-46-349-256
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Győri József
Cím: 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 13.
Link: www.odonpanzio.hu

         
         
A Bükkszentkereszt központjában található Ódon Panzió zuhanyzóval, wc-vel és TV-vel felszerelt, színvonalasan berendezett szobákkal várja kedves vendégeit ezen a csodálatosan békés településen. A kristálytiszta levegő, a gyógyhatású Boldogasszony- kövek, valamint a gyönyörű táj mind vonzóvá teszik Bükkszentkeresztet a turisták számára. Panziónk 17 szobával és 45 férőhellyel (1-4 ágyasok), várják kedves vendégeit. Az épületben jól felszerelt, tágas konyha és étkező, az udvaron szalonnasütési és grillezési lehetőség, a szomszéd épületben pedig magyaros ízvilágú vendéglő gondoskodik a vendégek kényelméről.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner