12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Óballa (Törökszentmiklós)
www.oballaert.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Markót Imre E-mail:
 Telefon: Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    klub, egyesület,    mulatság, fesztivál,    sétáló utca, városkép

 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

VII. Óballai Falunap

Telefon szám: +36-20/421-8402
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Hajnal László
Cím: Óballa
Link: www.oballaert.hu/egyesuleti_programok.htm

VII. Óballai Falunap 2011. szeptember 11. Mindenkit szeretettel várnak a rendezők. A falunap részletes programja ide kattintva olvasható.
 sétáló utca, városkép
 

Képek a településről - Óballa (Törökszentmiklós)

Cím: Óballa
Link: www.oballaert.hu

A Tisza-parti, mintegy 100 fős Óballa (vagy köznyelvi nevén: ’Bala’) közigazgatásilag Törökszentmiklóshoz tartozik. A lakóházak és a melléképületek jelentős része még hagyományos formát mutat, és az alföld építészeti gyakorlatának megfelelően vályogtéglából épült. A három párhuzamos utcából álló településen templom nincs, a vallási-közösségi életet egy harangláb és egy kőkereszt jelzi, illetve az iskolaépületben tartott istentiszteletek szolgálják. A profán közösségi élet színtere az egyetlen kocsma, kis udvarán padokkal, virágokkal, betonján alkalmi tűzzel, bográcsállvánnyal.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner